Између крхке елеганције и оштре мистике

Шеста Недеља моде у Мексику окупила је тамошње најбоље креаторе који су још једном подсетили модне поклонике на то колику слободу при избору гардеробе захтевају становнице севернијих крајева Латинске Америке.

Пажљиво осмишљен дизајн, изазовне одевне комбинације, гламур и специјални гости обележили су шесто издање Недеље моде у престоници Мексика.

Затварање великог модног догађаја у Мексику током којег су представљени модели за наредну јесен и зиму, протекло је у атмосфери велике журке.

Завршне вечери шестог издања Недеље моде у Мексику нове колекције представили су Педро Лоредо, Анхел Санчез, Сесар Франко и Рикардо Секо.

Без трунке сумње, присуство модних дизајнера попут Томија Хилфигера било је од великог значаја за овогодишњу манифестацију, али и за модне поклонике.

Представник Америке изазвао је највеће интересовање, како медија тако и посетилаца Недеље моде и показао како треба да изгледа првокласна ревија.

Међу колекцијама бројних мексичких креатора највише похвала и критике и публике побрали су Давид Саломон, Росио Валенсија и Хесус Ибаре.

Емотиван печат манифестацији дало је обележавање 50. годишњице рада у модној индустрији веома цењеног креатора Педра Лореда.

Током пет дана представљени су модели за све укусе, од тамног готик стила и драматичне мистериозности, каква је колекција коју потписује Сесар Франко, преко класичних кројева Едгарда Луенгаса, све до нежних материјала беж нијанси које предлаже Анхел Санчез.

Судећи према ономе што су креатори предложили током Недеље моде, припаднице лепшег пола северног дела Латинске Америке моћи ће да буду обучене у складу са најновијим модним трендовима без много муке. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи