Шта се крије испод хаљине...

Француски бренд „Пасионата" представио је у Паризу своју колекцију доњег рубља за наредну јесен и зиму. У средишту рекламне кампање је израелска манекенка Бар Рафаели, позната и као девојка глумца Леонарда ди Каприја.

Последњих година, захваљујући пре свега добрим кампањама и годишњим ревијама које многи жељно ишчекују, најпознатији произвођач доњег рубља је америчка компанија „Викторијас сикрет".

Међутим, европски произвођачи се труде да не заостају, нарочито када је о рекламним кампањама реч. А да би кампања за промоцију доњег рубља била примећена, све што је потребно јесте прелепа и позната жена.

Фрацуски бренд „Пасионата" је за своје заштитно лице (тачније - тело) ангажовао Бар Рафаели, израелску манекенку завидне радне биографије која је, ипак, најпознатија као девојка холивудске звезде Леонарда ди Каприја.

Заносна Израелка је, захваљујући свом готово савршеном телу, током каријере најчешће рекламирала управо доње рубље и купаће костиме.

У Паризу је представљена колекција коју је „Пасионата" припремила за наредну јесен и зиму. На промоцији се појавила и Бар али, на разочарење присутних, не у доњем рубљу него у тесној црној хаљини.

Ипак, рекламне фотографије које ових дана „циркулишу" светским медијима, могле су да им помогну да пусте „машти на вољу".

„Пасионата" је бренд француске „Шантел групе", која се производњом доњег рубља бави још од 1876. године.

Последњих година бренд је постао изузетно популаран, захваљујући већ поменутим занимљивим и провокативним маркетиншким кампањама.

„Пасионата" рубље познато је као „веома француско", односно, поштује вишевековну француску традицију производње доњег веша - секси, заводљиво и луксузно. Упркос луксузном изгледу, рубље „Пасионата" се продаје по релативно повољним ценама.

Без обзира на то за који бренд се одлучите, имајте на уму: мода „за испод хаљине" је важна као и она којом се представљате свету. Можда и важнија...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи