Ново лице „Луја Витона"

Млада Холанђанка Лара Стоун убудуће ће, уместо поп диве Мадоне, бити заштитно лице луксузне модне марке „Луј Витон". Мадона је, пре само годину дана, добила рекордних 6,5 милиона фунти за уговор са „Лујем Витоном".

Мадона више није лице модне куће „Луј Витон". Поп диву ће, као заштитни знак луксузне модне марке, заменити 25-годишња холандска манекенка Лара Стоун.

Мадона (51) је са „Лујем Витоном" 2008. потписала уговор вредан 6,5 милиона фунти, што је била већа сума и од оне коју је добила супермодел Кејт Мос.

Као део уговора певачица је дизајнирала колекцију лето/јесен 2009. али се са модном кућом разишла кад је управа довела Лару Стоун да преузме „дизгине".

Креативни директор „Луја Витона" Марк Џејкобс изјавио је часопису „ОК" да је „за креирање одеће потребна модерна, секси лепотица - а то је морала бити Лара Стоун".

Млада Холанђанка има импресивну радну биографију - на ревијама је носила моделе готово свих најзначајних модних креатора, од поменутог Марка Џејкобса, преко Праде, Долчеа и Габане, Жан Пол Готјеа, до Стеле Макартни и Зека Позена.

Била је заштитно лице многих рекламних кампања, између осталих оних за шминку Келвина Клајна, парфеме Хуга Боса и „Ревлон" козметику.

Магазин „Форбс" уврстио ју је на листу најплаћенијих манекенки у 2009. години.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи