Стегнути у струку и на минусу

Ове године апсолутни хит су струкирани капути са каишем. Стари капут лако може постати „као нов" уколико га оплемените каишем или занимљивим тракама које „глуме" каиш.

Зима није зима ако нам ујутру не крцка снег под ногама и без најмање једне шетње док пада снег. Међутим, и у случају да без тога останемо ове зиме, постоје ситнице које ће развеселити чак и најнеутешније.

Капутићи, шалови, капе и рукавице су ове сезоне „посуте" гламурозним детаљима и, захваљујући изузетно благој јесени, готово да још није ни било прилике да их обучемо.

Модни стручњаци препоручују капуте свих дужина у светлим нијансама бордо-браон боје која подсећа на бобичаво воће или беж тоновима који несумњиво асоцирају на белу кафу.

Нешто што се идеално комбинује уз фармерке и хаљине, а опет је довољно елегантно и за пословне прилике, свакако је капут средње дужине.

Ове године апсолутни хит су струкирани капути са каишем, што оставља доста простора за маштовите.

Стари капут „опремљен" новим каишем или занимљивим шареним или јарким, једнобојним тракама које „глуме" каиш, магично се претвара у потпуно други одевни предмет усклађен са најновијим модним трендовима.

Други начин за „реанимацију" старог капута је стратешко распоређивање необичних рукавица, шала и шешира или капе. Важно је да је весело и маштовито!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи