Читај ми!

TouchMenu - платформа која чува животну средину, смањује потрошњу енергије и помаже угоститељима

Штампање менија, ажурирање информација у собама, недостатак радне снаге и лоша комуникација са гостима су неки од кључних проблема у угоститељству. Стручњаци су развили TouchMenu, свеобухватну виртуелну консијерж платформу која гостима нуди низ услуга доступних са било ког мобилног телефона или таблета скенирањем QR кода.

Дизајнирана је за хотеле, апартмане и ресторане, тј. за све врсте угоститељских објеката.

Гости на брз и лак начин могу да приступе свим информацијама и услугама објекта, без директне интеракције са запосленима. Ова платформа оптимизује радне процесе, чувајући животну средину и смањујући потрошњу енергије.

TouchMenu је пионир у дигиталном угоститељском екосистему. Водећи производ компаније је Виртуелни консијерж – моћна веб-базирана платформа.

Виртуелни консијерж је савршен за пословне и градске хотеле, ризорте, одмаралишта и све врсте ресторана, простора за састанке и догађаје, СПА и велнес центре, голф комплексе, сезонске и целогодишње објекте.

 Угоститељи могу доћи до својих гостију постављањем QR кодова где год  је потребно да приступе дигиталним информацијама и додатним услугама, на 36 језика без преузимања било каквих апликација или регистрације. На тај начин штеди време, смањује трошкове и олакшава рад особљу.

Добар пример је промена цена. Чак и ако се то дешава на недељном или месечном нивоу, хотели или ресторани не морају да штампају своје меније изнова.

Они једноставно могу да изврше промене путем своје дигиталне платформе. Истовремено се не ради штампање, што доприноси заштити животне средине, али и значајним уштедама када се све сабере на крају године.

Апликација је изузетно лака за коришћење, тако да сви корисници могу да науче да је користе уз минималну подршку.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво