Читај ми!

Овако изгледа телефон по мери гејмера

Гејминг индустрија полако постаје једна од највећих, а Србија иде у корак са тим трендом. Да би неко постао успешан гејмер, неопходно је да има одговарајућу опрему. Пошто су различитог узраста, гејмери (посебно они млађи) често не могу да обезбеде квалитетну технику, поготово не ону која би имала врхунски учинак за, на пример, такмичења у електронском спорту.

Те проблеме могао би да реши ПОКО - засебан бренд телефона компаније „Шаоми", који је синоћ представљен стручној јавности.

Реч је о телефонима који имају савршену спецификацију, а врло су повољни. Филозофија бренда не заснива се на зарађивању од продаје телефона јер штеди на стварима које су људима мање битне. Зато постоји неколико телефона у различитим ценовним ранговима.

„Гејмери нису само млађи људи. Управо они старији бирају овај телефон јер са врло мало улагања могу да квалитетно развију бизнис. Помоћу врхунских перформанси могу да играју веома захтевне игрице, што је кључно за успех. С друге стране, и млађи могу да га приуште од свог џепарца. Чак и са М3 моделом могу да се играју захтевне игре, а камоли са Ф3“, каже Ђорђе Јовановић, главни директор маркетинга „Шаомија“ за Балкан.

Шта садржи телефон по укусу гејмера? Модел М3 Про 5Г подржава 5Г мрежу, има три камере: фото 48 мегапиксела, видео-фото два мегапиксела, главни сензор 33,5 mm² (7,1 x 4,7 mm) и селфи камеру - рупу у екрану.

Чине га брзина од 43 одсто перформанси најбржег процесора - 8 total cores MAX 2,2 гигахерца. Модел Х3 Про отпоран је на прашину и прскање водом, сумарно има четири камере и брзину од 69 одсто перформанси најбржег процесора, док му је оперативни систем Андроид 11.

Са надограђеном брзином, капацитетом за складиштење и опцијом РАМ-а, подиже искуство гејминга на високи ниво. Звезда вечери је био модел Ф3 - „права звер“ - како га званично називају.

Са Qualcomm Snapdragon 870 5Г мобином платформом, привлачи пажњу као најдоминантнији уређај бренда до сада. Има 6,67″ Е4 AMOLED DotDisplay са брзином освежавања од 120 херца, као и Dolby Atmoс аудио-технологију.

Бренд тренутно постоји у 35 земаља. Србија није ни међу првима ни међу последњима, али никако не каска за светским трендовима. За наш портал челници кажу да смо тренутно негде на средини, али да се на лествици успеха пењемо сваког дана.

недеља, 23. јун 2024.
30° C

Коментари

Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Браво
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Respekt za napisani tekst.Bravo.
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
koga je stid od lepote
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo!
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару