Читај ми!

Лејди Гага бриљирала у Белфасту

На 18. додели MTV EMA 2011 награда, одржанoj у Белфасту, поп звезда Лејди Гага освојила је чак четири награде, док су Џастин Бибер, Бруно Марс и група "Thirty Seconds to Mars", освојили по две.

Глобална суперзвезда Лејди Гага у Белфасту je потврдила свој статус прве даме попа на 18. додели Eм-Ти-Ви ЕМА 2011 награда (MTV EMA 2011), освајањем четири награде на догађају који је окупио све светске звезде у „Одисеј арени" у главном граду Северне Ирске.

Гага је тријумфовала у категоријама најбољег женског извођача (Best Female), најбоље песме (Best Song) и најбољег спота (Best Video), као и у категорији највећих фанова (Biggest Fan), потпуно новој награди која слави уметнике са највернијим обожаваоцима.

Џастин Бибер, Бруно Марс и група "Thirty Seconds to Mars", освојили су по две награде.

Млади певач и поп феномен Бибер однео је награде за најбољег мушког извођача (Best Male) и најбољег поп извођача (Best Pop).

Амерички бенд "Thirty Seconds to Mars" добио је награду за најбољег алтернативног извођача (Best Alternative) и најбољи стејџ наступ (Best World Stage), док је Бруно Марс бриљантну годину крунисао победама у категоријама "Best Push" и најбољег новог извођача (Best New).