Читај ми!

Бесплатан концерт Ирене Благојевић на Авали

Домаћа џез, соул и поп певачица Ирена Благојевић одржаће бесплатан концерт 30. јула на платоу испред Авалског торња. На једноипочасовном наступу талентована музичарка ће отпевати песме са свог албума „Јутро без љубави“.

На платоу испред Авалског торња, сутра увече концерт ће одржати позната џез, соул и поп певачица Ирена Благојевић.

На једноипочасовном бесплатном концерту она ће извести песме са албума Јутро без љубави, на коме се, поред улоге извођача, појављује и као аутор више од половине текстова, композиција и аранжмана.

Благојевићеву, која је недавно отворила и џез фестивал у Центру „Сава", критичари су већ оценили као изузетно креативну, необичну и аутентичну музичку појаву.

Она ће публици 3. августа у Галерији „Озон" у Београду представити спот за песму Диван дан, поп, летњу песму са примесама соула.

Спот је крајње необичан, јер је померио границе кадровима из ваздуха, сценама у којима се појављују падобранци, параглајдеристи, пилоти змаја, а змајем је летела и Благојевићева, која ће крајем августа учествовати и на затварању „Културног лета" у Лазаревцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи