Читај ми!

Грамофонџија и Рундек у Врњачкој Бањи

На традиционалном „Фестивалу љубави“, чији је циљ популаризација електронске музике у централној Србији, од 5. до 7. августа у Врњачкој Бањи наступиће Грамофонџија, британски састав „Силикон соул“ и хрватски музичар Дарко Рундек.

Ди-џеј Грамофонџија, британски састав „Силикон соул" и „Рундек карго трио" наступиће на фестивалу „Лав фест" (Love Fest), који ће бити одржан од 5. до 7. августа на летњој позорници у Врњачкој Бањи.

Организатори су најавили да ће прве вечери традиционалног „Фестивала љубави", чији је циљ популарисање електронске музике у централној Србији, наступити ди-џеј Марко Милићевић, познатији као Грамофонџија, добитник прошлогодишње регионалне Ем-Ти-Ви (МТV) награде.

Техно-хаус дуо из Глазгова „Силикон соул", који чине продуценти Грејм Риди и Крејг Морисон, наступа другог дана Фестивала, а манифестацију 7. августа затвара хрватски музичар Дарко Рундек и његов трио, који концертно промовише албум Плави, авион објављен прошле јесени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи