Читај ми!

„Хамерфол“ се враћа у Београд

Одушевљење српском публиком довешће шведске металце "Hammerfall" поново у Београд 1. децембра.

Шведски метал састав „Хамерфол" (Hammerfall) одржаће концерт 1. децембра у великој дворани Студентског културног центра Београда, саопштио је данас промотер „Такент бокс".

„'Хамерфол' ће на јесен кренути на европску турнеју поводом албума Infected (2011) и бенд је инсистирао да се Београд обавезно нађе на листи градова. Разлог су претходна два концерта 2007. и 2009. године у Београду и публика која их је одушевила", наводи промотер.

„Хамерфол" је оба претходна боравка у Београду и концерте у СКЦ-у искористио за снимање спотова Natural High и потом Any Means Necessary.

Гитариста српског порекла Оскар Дроњак основао је у Гетеборгу 1993. године „Хамерфол", који је до сада објавио осам албума, и следи старију школу хеви метала, под музичко-певачким утицајем група као што су „Ајрон мејден" (Iron Maiden), „Џудас прист" (Judas Priest) и „Хеловин" (Helloween).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи