Читај ми!

У продаји улазнице за Жаров концерт

Обожаватељи француског уметника Жан Мишела Жара који желе да буду сигурни да ће моћи ће да уживају у врхунском електронском звуку у Београдској арени 10. октобра, већ могу да купе улазнице.

Улазнице за концерт Жан Мишела Жара, 10. октобра у Београдској арени, од данас су у продаји по ценама од 3.000, 4.000 и 5.000 динара, наводи се у саопштењу Београдске арене.

Жар ће по други пут наступити у Београдској арени, а за разлику од наступа 2008. када је изводио само нумере са чувеног албума Oxygene, на актуелној турнеји представља пресек целокупне каријере.

Улазнице се продају на благајни Београдске арене, у Билет центру Београда, продајним местима „Евентима" и „Гигстикса", у тржном центру „Ушће", књижарама „Делфи" и „Вулкан", Дому синдиката, као и путем он-лајн продаје.

Жар ће 1. јула у Монаку, у част венчања принца Алберта и Шарлин Витсток, одржати концерт у луци „Херкул", која ће бити претворена у вечерњу сцену на начин својствен овом уметнику.

Сцена ће бити дугачка 60 метара са 35 метара високим торњевима и великим екранима како би се публици омогућило несметано гледање од северне до јужне стране луке, а најављено је „футуристичко извођење" са светлима и ласерима уз пројекцију високе резолуције и пиротехнику.

Уклапајући своја музичка ремек-дела у савршен спој са невероватним сценским ефектима, на концертима које најчешће држи напољу, стапајући постојећу архитектуру са компликованим системима ласера, ватромета и музике, створио је препознатљив имиџ и нови правац, како у музици, тако и у концертном извођењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи