Читај ми!

РТС поклања карте за Чолин концерт

Од данас па све до 24. јуна, гледаоци „Јутарњег програма“ и „Жикине шаренице“ моћи ће да добију на поклон улазнице за спектакуларни концерт Здравка Чолића.

Током више од четири деценије каријере, Здравко Чолић је био и остао најупечатљивија музичка звезда ових простора.

После бројних европских и светских турнеја, великих концерата на стадионима и у највећим концертним просторима, Здравко ће први пут одржати концерт на Ушћу, 25 јуна.

Дугогодишња успешна сарадња са Радио-телевизијом Србије наставља се и кроз овај пројекат, а гледаоци могу очекивати и ексклузивне програмске садржаје, уочи и по завршетку концерта.

Организатори најављују спектакл, уз још ефектнија сценска решења него што су их имали Мадона или „Ролинг стоунси", а Здравко је обећао да ће публици непрекидно певати барем три сата.

Радио-телевизија Србије омогућила је својим гледаоцима да свакодневно, током 10 дана пред концерт, буду у прилици да добију на поклон карте за овај несвакидашњи музички догађај.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи