Читај ми!

Хоће ли се остварити амерички сан „Ортодокса“?

Свој наредни, 20. рођендан, београдски састав „Ортодокс Келтс“ жели да обележи и првим наступом у САД. У овом тренутку то зависи од Интернет петиције.

Како би омогућила београдским извођачима ирске музике „Ортодокс Келтс" (Orthodox Celts) да наредне године отпутују на свој први наступ у САД, америчка продукцијска кућа "Bounce the Cat Productions" покренула је Интернет петицију.

„Српски бенд 'Ортодокс Келтс' слави 20 година рада 2012. године. Никада нису наступали у САД, а одавно је требало", наводи "Bounce the Cat" у петицији на страни www.ipetitions.com/petition/orthodoxcelts, за коју су од краја маја прикупили 900 потписа.

Фронтмен „Келта" Аца Селтик објаснио је агенцији Бета да је власник "Bounce the Cat" Рик Пери покренуо петицију како би привукао потенцијалне спонзоре који би финансирали долазак „Ортодокс Келта" у Америку.

„Рика Перија је одушевила чињеница да је наша верзија песме 'Star Of The County Down', са близу два милиона прегледа на Јутјубу, оставила Ван Морисона, 'Chieftains', 'The Pogues' и остале великане ирске музике за више него дупло прегледа. Сви заједно имају мање од милион", објаснио је Аца Селтик.

Састав „Ортодокс Келтс" се тренутно припрема за наступ на „Арсенал фесту" 17. јуна у Крагујевцу.

На „Арсенал фесту" између осталих наступиће и загребачки састав „Хладно пиво", београдски „Дел Арено бенд" и крагујевачки "Darkshines" и „Човека без слуха".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи