Читај ми!

Црна или плава, шипка је права!

Атрактивна певачица Шакира објавила је нови спот у којем се попут искусне стриптизете заносно увија око шипке. Спот за песму "Rabiosa" је за само један дан погледало скоро два милиона њених фанова.

Мада је недавно у Арени уверила српску публику да је једна од најсексипилнијих певачица данашњице, Шакира је ипак решила да као доказ приложи и нови спот у ком без устезања показује своје витко тело у веома изазовном вешу.

Уз стриптиз шипку и низ готово савршених еротичних покрета, ова Колумбијка је за само један дан новим спотом запалила скоро 2 милиона посетилаца Јутјуба.

Ова 34-годишња певачица, иначе позната по својим чудесним плесним способностима, је у новом споту Rabiosa показала да се титуле најсексипилније певачице неће одрећи и да је неће тако лако предати некој млађој, новијој генерацији поп звезда.

Репер Питбул, који гостује у енглеској верзији песме, не гостује и у споту. Његов доминикански колега Ел Ката био је задужен за реповање за шпанско говорно подручје.

Иако је у већем делу спота заносна Шакира своју препознатљиву плаву косу заменила кратком тамном периком, чини нам се да јој боље стоји... стриптиз шипка.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи