Читај ми!

Хаџиманов и Лена на бини пре Криса Ботија

Домаћи џезери Лена Ковачевић и Васил Хаџиманов загрејаће публику пред наступ америчког трубача Криса Ботија, 28. јуна, у Београдској арени.

Предизвођачи на концерту америчког трубача Криса Ботија, 28. јуна, у Београдској арени, биће џез-поп певачица Лена Ковачевић и бенд Васила Хаџиманова.

„Лена и Васил са одушевљењем су прихватили позив да наступе на истој бини са истакнутим трубачем Ботијем, чије дело прате и поштују већ дуго година", наводи се у саопштењу Арене.

Џез бенд Хаџиманова претпрошле године се огласио ЦД албумом Живота ми..., на којем је десет фјужн нумера обојених балканским ритмовима и мелосом, али клавијатуриста истиче „не вулгарно, на прву лопту, како већина капира балканску причу".

Ковачевићева је претпрошле године дебитовала ЦД албумом Добар дан за певање, који је продуцирао Теодор Јани, познат по раду са "Екатарином Великом", а у писању стихова поп-џез кантауторки помогао је Момчило Бајагић Бајага.

Боти ће 28. јуна наступити у оквиру сцене „Арена сешн", а представници Београдске арене раније су најавили да је реч о концерту „у интимној атмосфери".

Током тродеценијске каријере, Боти је свирао са Френком Синатром, Стингом, Полом Сајмоном, Џони Мичел, Андреом Бочелијем и другима, а сарађивао је и са бројним симфонијским оркестрима у свету, наступивши и на свечаности доделе Нобелове награде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи