Први „Обреновац оупен ер“

Са идејом да афирмише младе ауторске саставе из Обреновца, ова општина организује први музички фестивал под називом „Обреновац оупен ер“. „Традиционално“, улаз је бесплатан.

Градска општина Обреновац 1. и 2. октобра организује први фестивал „Обреновац оупен ер" (Obrenovac Open Air), уз учешће „Дел Арно бенда", „Канда Коџе и Небојше" (ККН), „Атеист репа", „Сикс пека" и репера Марчела. Фестивал ће бити одржан на Тргу др Зорана Ђинђића, а улаз је бесплатан.

Организатор је позвао само младе обреновачке саставе да до 23. септембра пошаљу на obrenovacopenair@gmail.com демо снимке, фотографију, контакт и биографију, и пријаве се за учешће у такмичарском делу фестивала, где победнике очекује награда од 50.000 динара.

„Идеја фестивала је да афирмише младе ауторске саставе из Обреновца, тако што ће им омогућити да наступају на професионалној опреми и да своје музичко умеће покажу пред великим бројем људи", наводе из општине.

Како је најављено, у ревијалном делу 1. октобра од 20.00 наступају београдски хардкор панкери „СМФ", њихове новосадске колеге „Атеист реп", а иза поноћи реге „Дел Арно бенд" из Београда.

Друге вечери свирају панкери из Смедеревске Паланке „Сикс пек" (Six Pack), београдски репер Марчело и од поноћи његови суграђани, алтернативни састав „ККН".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи