Свирка и тетоваже

Првог дана Адреналин фестивала музике и тетоважа у Београду наступили „Атеист реп“, „Блок аут“ и „Канда, Коџа и Небојша“. Вечерас концерти „Гоблина“, „Бјесова“, „Лолобриђиде“ и „Стрејт џекина“. Уз добар звук своје умеће представљају и мајстори тетоваже.

Последњег викенда августа у Београду се одржава "Adrenalin Music & Tattoo Live Fest", фестивал музике и тетоважа.

На догађају на Дорћолу у фабричком кругу некадашњег Житомлина (Дунавски кеј 43), посетиоци ће имати прилике да виде више од 20 извођача и уживају у преко 20 сати музике.

На Фестивалу наступају неки од најпознатијих екс-ју бендова, а посетиоци ће моћи да присуствују и сетовима цењених европских ди-џејева.

Осим бројних музичара задужених за добро расположење, свој рад, не на бини већ на великом броју штандова, представиће мајстори тетоваже. 

У петак, правог дана Фестивала, наступили су „Лет 3", „Блок аут", „Канда, Коџа и Небојша", „Атеист реп" и „Човек без слуха", као и немачки ди-џеј Фадерхед.

За суботу су заказани концерти „Гоблина", „Бјесова", „Лолобриђиде", „Стрејт џекина", „И-плеја", као и сет аустријског ди-џеја који наступа под псеудонимом DJ Scrag.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи