Нови албум Ронија Вуда

Седмо соло издање Ронија Вуда "I Feel Like Playing", гитаристе легендарног бенда „Ролинг стонс", у продаји крајем септембра. На албуму гостују и чувени музичари као што су Слеш, Крис Кристоферсон, Боби Вомак, Били Гибонс, Фли и Еди Ведер.

Албум "I Feel Like Playing" Ронија Вуда, прво соло издање после девет година и албума "Not For Beginners", у продавнице стиже 27. септембра.

Шездесеттрогодишњи Вуд самостално издаје још од времена пре него што се прикључио „Стонсима".

Седми соло албум легендарног гитаристе "I Feel Like Playing" обележиће сарадња са чувеним музичарима као што су кантаутор Крис Кристоферсон, гитариста групе "ZZ Top" Били Гибонс и певач и мултиинструменталиста Боби Вомак.

Такође, на Вудовом новом издању гостују и гитарста Слеш, Мајкл Балзари, познатији као Фли (из групе „Ред хот чили пеперс"), као и Еди Ведер из бенда "Pearl Jam".

Док „Стонси" тренутно праве паузу, Вуд је у последње време био веома запослен. Наиме, гитариста је свирао са поново окупљеном групом „Фејсиз", однедавно води своју емисију на радију која се емитује једном недељно, а за следећи месец најавио је и изложбу слика у Охају.

Нови албум "I Feel Like Playing" Ронија Вуда садржи 12 оригиналних песама, а први сингл "Thing About You", може да се преслуша на музичаревом веб сајту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи