Мика, највећа звезда првог дана „Егзита“

Мајкл Холбрук Пенимен Џуниор, 27-годишњи британски певач у свету познат као Мика, највећа је звезда првог дана фестивала „Егзит“. Велика посета се очекује и на „Фјужн“ бини где ће своје концерте одржати „Мике сноу“ и „Канда, Коџа и Небојша“. Пред редовно испуњеном „Денс ареном“ наступају ди-џеј Хромео и Ерол Алкан.

Првог дана фестивала „Егзит" (Exit), који почиње данас у Новом Саду, на главној фестивалској бини наступиће велика британска поп звезда Мика.

Наступ популарног певача најављен је тачно у поноћ, а на главној бини пре њега наступиће „Ел-Си-Ди саундсистем" (LCD Soundsystem).

Посетиоци ће на истој бини моћи да виде и наступ бенда „Бед брејнс" (Bad Brains) који почиње у 20.45, а током вечери на бину ће изаћи и популарни ди-џеј Шедоу (DJ Shadow), чији се наступ очекује око два сата ујутру.

Прве вечери фестивала највеће звезде „Фјужн" бине биће три момка из Шведске, чланови групе „Мике Сноу" (Miike Snow). Публику су освојили својим хитом "Black and Blue", а њихов наступ је заказан за један сат и 40 минута после поноћи.

Пре њих, у 00.15, на поменуту бину ће изаћи њујоршки експериментални рок састав "Јесејер" (Yeasayer), који на фестивал долази са новим албумом "Odd Blood", објављеним почетком године, а који доноси узбудљив спој електро-соула, инди-рока и афро ритмова.

Наступе на „Фјужн стејџу" у 19 часова отвориће домаћи бенд „Нахти" (Nahty), а након њега наступају „Зебра трекс" (Zebra Tracks) из Грчке, „Петрол", „Генерација без будућности" и „Канда, Коџа и Небојша" заједно са Хорсменом Којотом.

Љубитељи електронске музике у поноћ ће у „Денс арени" имати прилику да чују ди-џеј Хромеа (DJ Chromeo), затим у 2.30 Ерола Алкана из Велике Британије, а по сатници фестивала „Бојс нојз" (Boys Noize) ће наступити у четири сата ујутру.

„Егзит" фестивал трајаће од 8. до 11. јула, а капије фестивала за све посетиоце отварају се у 17 часова сваког дана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи