Нови албум и турнеја „Блек кроус“

„Блек кроус“, група коју је музички канал ВХ1 поставио на 92. место листе „100 највећих хард рок извођача“, следећег месеца креће на северноамеричку турнеју. Повод - нови акустични албум "Croweology".

Америчка рок група "Блек кроус" (Black Crowes) најавила је дугачку турнеју поводом изласка новог двоструког акустичног албума "Croweology", објавио је музички часопис Класик рок (Classic Rock).

Албум у продаји треба да се појави 3. августа, а на њему ће бити акустичне верзије 20 хитова овог бенда као што су "Jealous Again", "Remedy", "She Talks To Angels" и "Wiser Time".

На турнеју под називом "Say Goodnight To The Bad Guys" група ће у првом делу концерата 90 минута у акустичној верзији изводити песме, а у следећих 90 ће свирати на електричним инструментима.

На турнеју крећу 13. августа из Милвокија, а завршавају је 19. децембра у Сан Франциску.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи