Ускоро нови албум Кита Ричардса

Албум "Wingless Angels II", који је гитариста „Ролинг Стонса“ Кит Ричардс снимио са јамајканским музичарем Џастином Хajндсом, биће у продаји крајем септембра.

Кит Ричардс спрема нови албум, али не са „Ролинг Стонсима", објавио је британски музички часопис Класик рок (Classic Rock).

Ричардс је на пројекту "Wingless Angels" почео да ради пре више од 30 година с певачем са Јамајке Џастином Хајндсом.

Први албум објављен је 1997. а на другом ће се наћи до сада необјављене песме које је гитариста „Ролинг Стоунса" снимио са јамајканским музичарем.

„Када чујете његов глас, обузме вас осећај топлине", тако Ричардс описује Џастина Хајндса, који је преминуо пре пет година.

Чувени гитариста каже да је музика на новом албуму „веома органска", а делови нeобјављеног материјала могу се чути на званичном сајту пројекта winglessangels.com.

Албум "Wingless Angels II" биће у продаји од 23. септембра. Ричардс планира и да, у знак сећања на Хиндса, изда дупли це-де са оба албума која су њих двојица снимили заједно.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи