Сумрак велике звезде

Стотине посетилаца напустило је концерт Витни Хјустон у Копенхагену, јер је позната певачица „несносно фалширала“. Повратничка турнеја америчке диве показала се као углавном пропао подухват, јер је већина њених концерата добила катастрофално лоше критике.

Повратничка турнеја Витни Хјустон, коју од самог почетка прате невоље, кулминирала је у Копенхагену, где је стотине посетилаца напустило концерт, разочарано наступом америчке диве.

Певачица је, како наводе дански медији, „несносно фалширала" и чинило се као да ће „издахнути на сцени".

Атмосферу је додатно подгрејала Витнина препирка са делом публике, због тога што су звиждали док је говорила о преминулом „краљу попа" Мајклу Џексону.

„Изгледала је и звучала као неко ко је на умору. На крају концерта, чинило се као да ће експлодирати", неумољиво је прокоментарисао новинар данског листа "Berlingske Tidende" Томас Соје Хансен.

Дуго очекивани повратак велике музичке звезде показао се као мање-више пропао подухват, јер су критичари „сахранили" већину њених концерата, а нису изостале ни примедбе фанова да њен глас више не може да издржи наступе уживо.

Низ концерата у оквиру европске турнеје био је отказан током априла, јер је Витни завршила у болници због проблема са дисајним органима.

Нешто касније, извиждана је приликом наступа у Бирмингему, у Енглеској, јер је њено фалширање „парало уши".

После седам година паузе, проблема са дрогама и скандалима који су пратили њен брак са Бобијем Брауном, Витни Хјустон је 2009. издала албум "I Look to You", који је добио солидне критике и пробио се на врх америчке топ листе најпродаванијих издања.

Међутим, серија лоших наступа покренула је сумње да је легендарна певачица физички и психички у стању да издржи бар један концерт.

Витни Хјустон сматрају једном од најуспешнијих музичарки на свету, а до сада је продала више од 170 милиона албума.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи