Кејт Мос оформила бенд са момком?

Према писању острвске штампе, позната манекенка Кејт Мос, која је годинама сањала о пробоју у музичку индустрију, али ју је и поред пар „танких“ дуета и гостовања у песмама, срећа заобилазила, нашла је нови начин да успе у томе - формирала је бенд са својим дечком, гитаристом Џејмијем Хинсом.

Енглески супермодел Кејт Мос наводно је тајно основала нову групу са својим дечком, рок гитаристом Џејмијем Хинсом, док се он "одмара" од свог оригиналног бенда "Килс" (The Kills), објавио је Дејли стар.

У таблоиду се тврди да је нова група, која има пет чланова, већ снимила своју прву нумеру, обраду једне песме познатог састава "Велвет андерграунд" (Velvet Underground).

Њен блиски пријатељ је "шапнуо" овој високотиражној новини да је Мосова (36) помогла, између осталог, и "водећи музичаре на вечеру".

"Кејт има фантастичан глас. Ово ће променити начин на који људи размишљају о њој. Рођена је да буде рок звезда", тврди анонимни извор.

"Кејт пружа велику подршку новом бенду. Учествује у свему, изводи музичаре на вечеру и даје свој музички допринос."

Шушка се и да се љубавни пар за омот сингла сликао у стилу "Јоко Оно и Џон Ленон", наг на кревету.

Хинс, иначе, ради у дуету "Килс", а његова колегиница из тог бенда Алисон Мошарт недавно је изјавила да је рад на њиховом новом албуму при крају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи