Читај ми!

Јелена Томашевић: Боље је да је хитова много, а албума мало него обрнуто

Нумера „Веруј ми да верујем“ најављује трећи студијски албум Јелене Томашевић и победничка је песма недавно одржаног Београдског пролећа. Награђивана певачица истиче да се од почетка каријере трудила да не јури за трендовима и мали број објављених албума, велики број синглова оцењује позитивно јер, како каже, било би лоше да је обрнуто.

После песме Рано моја мила, коју је објавила крајем прошле године, Јелена Томашевић је у сусрет изласку новог албума представила још једну песму Веруј ми да верујем, која је већ освојила публику.

Веруј ми да верујем писала је Александра Милутиновић, и музику и текст. Аранжман је радио Махир Сарихоџић заједно са Александром. Управо са овом песмом сам победила на Београдском пролећу сад у суботу“, каже позната певачица додајући да је излазак албума померен тако да буде после фестивала.

Према њеним речима, желела је са овом песмом да се представи на Београдском пролећу, а победа је све заокружила на најлепши могући начин.

„Песма је љубавна, емотивна, аутентична. Спот је радио Милош Надаждин који је радио иначе и за све остале песме које ће изаћи сад одмах после празника васкршњих. Све је већ завршено и једва чекам да чујете и остале песме“, поручује Јелена.

Осим нових песама, на новом албуму некадашње представнице Србије на „Песми Евровизије“ биће и сви синглови који су излазили претходних година.

Јелена Томашевић је објавила велики број синглова, а само два албума. Каже да је то добро јер има много хитова, а мало албума, што је боље него да је обрнуто – да има много албума, а мало хитова.

Током богате каријере снимила је само један дует – песму Нема љубави изводе Јелена и група „Хари Мата Хари“.

Са супругом глумцем Иваном Босиљчићем наступала је први пут у јавности тек недавно и истиче да ако би снимала дуетску песму са њим, то не би могла да буде обична поп нумера већ нека специфична.

Награђивана певачица наводи да се од почетка каријере трудила да не јури за трендовима.

„Наравно, није увек све лоше у трендовима. Увек има нешто што можете да имплементирате у своју музику и да је унапредите, али не по сваку цену и нисмо сви за све. Замислите сад мене кад бих реповала или кад бих нешто глумила, то би људима било смешно. Овако, треба свако да буде доследан себи, зато што нас нема пуно. Нема много певача који држе свој правац, може да се експериментише мало, али да то ипак буде у неким мојим оквирима“, поручује Јелена Томашевић.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво