Читај ми!

Коначно представљен сингл са новог албума Ролингстонса, после скоро две деценије паузе

Промоција новог сингла и пратећег видео-спота за песму "Angry" са новог албума састава „Ролингстонс" одржана је у Лондону. Промоција је праћена широм света, уживо преко „Јутјуба“.

Нови албум „Стонса" под именом "Hackney Diamonds" излази 20. октобра, а спот за први сингл - нумеру Angry приказан је премијерно у театру "Hackney Empire" у источном Лондону.

Промоцији су присуствовали Мик Џегер, Кит Ричардс и Рони Вуд, a албум са оригиналним песмама светски познатих рокера излази после чак 18 година паузе.

Програм је водио Џими Фалон, а чланови чувене групе подсетили су се на догађају бубњара Чарлија Вотса који је преминуо пре две године. „Он је наш број четири, без њега је све другачије, наравно да нам недостаје", рекао је Ричардс.

Рони Вуд је изјавио на промоцији, да су албум релативно брзо урадили. „Били смо фокусирани и није нам требало много времена да завршимо албум", рекао је Вуд.

На опаску водитеља да је ипак од последњег албума прошло 18 година Мик Џегер је рекао: „Признајем, били смо мало лењи, али смо у једном тренутку схватили да нам се ближи својеврсни дедлајн, па смо кренули да радимо. У студио смо ушли у децембру прошле године".

Албум има 12 нумера, у две учествује Вотс јер су снимљене 2019. На промоцији, у публици је била и глумица Сидни Свини, која се појављује у споту за нову песму Angry.

На албуму ће се наћи Лејди Гага, а остале звезде за које се претпоставља су сарађивале са „Стонсима" су и сер Пол Макартни и Стиви Вондер.

Џегер је је рекао да је и звук комплетног албума „љут", као и наслов првог сингла, али је додао да је у питању „еклектична" мешавина жанрова, укључујући љубавне песме и баладе.

„Не бисмо објавили овај албум да нам се заиста није допао. Рекли смо да морамо да направимо плочу коју заиста волимо. Прилично смо задовољни с тим што смо произвели, и надамо се да ће вам се свима допасти", закључио је Џегер.

Легендарни „Стонси“ објавили су крајем августа оглас у новинама као стаклорезачка радња "Hackney Diamonds". На основу „трагова“ које је рок бенд оставио у огласу, обожаваоци су закључили да је у питању најава новог албума.

недеља, 28. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво