Читај ми!

Рокенрол спектакл на сцени Коларчеве задужбине 11. маја

Један од најбољих светских „Ролингстонс“ трибјут бендова, стиже у Београд правао из Енглеске. У оквиру 24. Гитар арт фестивала, „Стонс“ наступају на сцени Коларчеве задужбине.

Након многобројних наступа и успешних турнеја широм света, The Stones бенд, један од најбољих трибјуте бендова култне групе која је обележила рок еру, „Ролингстонс“ наступиће 11. маја на сцени Коларчеве задужбине, када ће београдска публика чути све култне хитове и безвременске песме, почевши од Satisfaction и Jumping Jack Flash, до Ruby Tuesday, Start Me Up и Brown Sugar.

„‘Ролингстонс је највећи рокенрол бенд на свету и увек ће то бити. Највећи и последњи. Све што је дошло после њих – метал, реп, панк, њувејв, поп-рок, шта год – све то има корене у Ролингстонсима. Они су први, последњи и најбољи“, рекао је Боб Дилан.

Управо ту енергију и харизму самих чланова „Ролингстонса“, бенд „Стонс“ преноси на сцену. Не инсистирајући само на сличности у изгледу, иако „Стонси“ имају певача који највише личи Мика Џегера, група такође обраћа велику пажњу на звук и осећај музике, изводећи песме са истом страшћу, прецизношћу, енергијом и заносом као што чујемо у оригиналу. Заједно са аутентичним инструментима, костимима и манирима, чланови бенда „Стонс“ су сами по себи искусни музичари.

Наступали су на многобројним фестивалима, позориштима и концертним просторима, као и на приватним догађајима. Од формирања 2007. године, The Stones show је прерастао у целовечерњи концерт The Rolling Stones, остављајући публику у Великој Британији, Европи и свету потпуно хипнотисану.

Стонси“ су наступали пред преко 30.000 људи док су освајали фестивале и редовно обилази Европу, на турнејама по Холандији, Белгији, Немачкој и Шпанији. Верно, прецизно и са свим узбуђењем које публика очекује од најбољег светског рокенрол бенда изводе музику „Ролингстонса“.

Рок спектакл у част групе која је заувек променила историју музике „Ролингстонса“ одржава се у склопу београдског 24. Гитар Арт Фестивала, који се одржава од 10. до 14. маја.

недеља, 03. децембар 2023.
3° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке