Читај ми!

Неверне бебе осмог марта у Комбанк дворани

Фронтмен бенда „Неверне бебе" Милан Ђурђевић поручио је уочи наступа да се „нада да ће концерт бити својеврстан излаз из тунела и агоније у којима се сви налазимо већ две године".

Чланови групе „Неверне бебе" су на конференцији за новинаре у клубу Лисабон у Комбанк Дворани најавили свој први концерт у култној дворани, заказан за 8. март.

Изражавајући задовољство што ће осмомартовкси концерт „Неверних беба" симболичног назива „Кад кажем ми, мислим љубав" бити одржан баш у Комбанк дворани, фронтмен бенда Милан Ђурђевић је рекао да је оно вишеструко.

„То је једина сала у Београду у којој у току досадашње каријере нисмо свирали. Имали смо фантастичне концерте у Сава центру и београдској Арени, на Ташмајану, а сада, ево као, надамо се, својеврстан излаз из тунела и агоније у којима се сви налазимо већ две године, спремамо се за дружење са публиком које ће несумњиво бити препуно енергије и набоја који осећамо. Имамо невероватан ентизијазам и много страсти улажемо у припреме. Били смо затечени у ономе што нас је погодило док се нисмо снашли, а онда се више нисмо ни сналазили. Једноставно, победило нас је све што се десило, и као професија смо били можда и највише погођени. Како смо остали ускраћени да као музичари радимо оно што је есенција и суштина овог посла, а то је да имамо концерте пред публиком, искористили смо време креативно. Урадили смо обраде неких песама из каријере кроз пројекат „Up2Date" и завршили осми студијски албум", нагласио је Ђурђевић.

Тијана Сретковић, један од вокала, дели Миланово узбуђење и истиче да није нимало лако после скоро 30 година каријере направити репертоар који је бити свима „по вољи".

„Тешко је направити баланс између песама које су хитови и које публика свакако очекује, и песама које су нама и лично и музички важне. Али, потрудићемо се да по питању репертоара пронађемо неку средину у међусобним жељама, на пробама бескрајно уживамо, предлажемо неке нове, од неких се тешко „опростимо", а сет листа још увек није дефинитивна", рекла је.

Биће, наглашава Тијана која се иначе бави и креирањем и припремом видео радова који ће пратити овај музичко-сценски 3Д спектакл, и песама које се годинама нису чуле на концертима, одговарајући тако на питање које фанови најчешће постављају на мрежама.

На конференцији за медије премијерно је приказан нови спот за сингл Поред воде који најављује излазак дугоочекиваног осмог студијског албума Ходај, почетком марта. Видео је сниман на ексклузивном локалитету парта природе Пива у Плужинама (Црна Гора).

„Побегли смо из града али и из лудила пандемије у нестварно лепу природу. Хтели смо се склонимо од свега што оптерећује сваког нормалног човека, али и да се вратимо себи, води, земљи, и исконској емоцији. То подразумева и искушења којима смо изложени сада већ деценијама, и глобалним, и личним, а која смо такође суптилно, али упечатљиво осликали у споту. Порука Ходај, како се зове наш нови албум, и порука Поред воде су нам јако важне, у симбиози су и осликавају потребу да се наше успаване душе али и тела не само симболички покрену из учмалог амбијента, моралног, културолошког и сваког другог тренутно ограниченог простора. Захваљујемо људима из парка природе Пива и општине Плужине који су нас угостили и омогућили да пренесемо енергију тог фантастичног амбијента и мотивишемо људе да се врате природи. То ће бити и један од најважнијих мотива комплетног нашег осмог студијског албума који ће уз најмодернију продукцију сачувати оно најважније, а то су душа и емоција", рекао је фронтмен Милан Ђурђевић.

Карте за концерт су у продаји на благајни Комбанк дворане и путем tickets.rs.

среда, 24. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару