Читај ми!

Егзит ексклузивно на РТС-у

Све најатрактивније концерте и програме јубиларног издања фестивала „Егзит 2021“, који ће ове године трајати од 8. до 11. јула, РТС ће преносити директно на програму РТС2, од четвртка до недеље.

Фестивал „Егзит“, који је из студентског протеста израстао у највећи музички фестивал у источној Европи, а који ове године слави 20. рођендан, биће поново стециште најбоље музике, енергије, културе, младости...

РТС ће на свом другом ТВ каналу диретктно преносити (од 22.30 до 05.30.) најатрактивније и најзначајније концерте са три највеће бине овогодишњег издања фестивала (Главне бине, Денс арене и Фјужон бини).

Осим ТВ преноса концерата, биће уживо реализоване и специјалне емисије Хронике фестивала Егзит 2021, током сва четири фестивалска дана. Осим интервјуа са музичарима и другим значајним личностима, тим Хронике Егзита 2021 потрудиће се да гледаоцима дочара и атмосферу, са укупно 15 фестивалских бина!

Уредници директних тв преноса концерата јубиларног издања фестивала „Егзит 2021“ су Ања Рогљић и Добросав Предић.

Водитељи специјалних емисија – Хроника Егзита 2021 су Уна Сенић и Стефан Јовчић. Уредница Хроника Егзита 2021 је Бранка Главоњић, редитељ Миодраг Коларић.

Хронике фестивала Егзит 2021

Као највећи и најважнији фестивал у Србији, фестивал „Егзит“ има велику, значајну и одговорну улогу на културној сцени наше земље. Традиција и континуитет чине овај фестивал јединственим.

Невероватна је и задивљујућа листа страних и домаћих извођача који су „згазили бине Егзита“ а о свему наведеном постоји и богата архива. „Егзит" је изразито живописан, интензиван и специфичан и све то биће представљено и дочарано и у овогодишњим тв преносима концерата, као и у специјалним емисијама – Хроникама фестивала Егзит 2021, само на РТС- у.

„С обзиром на период који је за нама, кроз садржаје у емисијама акценат ће бити стављен на све оно што свакодневни живот чини драгоценим: љубав, срећа, радост, поготово уметност и слобода избора, које су у претходном периоду биле ускраћене због пандемије. Најважнији сегмент емисија биће интервјуи са овогодишњим извођачима, у наменском ТВ студију на Петроварадинској тврђави у Новом Саду. Направићемо и својеврстан пресек свега што се на ‘Егзиту' дешавало у претходних 20 година. У свакој емисији, а има их четири, биће представљено по пет издања фестивала (најзначајнији концерти, гости, интервјуи, најбољи наступи, необичне ситуације и слично“, поверава уредница Хроника Егзита 2021 на РТС-у, Бранка Главоњић.

Имајући у виду да „Егзит“ не чине само најважније бине већ и многе друге које су егзотичне, ангажоване, тематске, другачије – планирана су и уживо укључења са тих бина, која ће допринети да се гледаоцима РТС-а пренесе атмосфера и из тих фестивалских кутака.

„И овога пута ћемо се потрудити да гледаоци РТС-а, што кроз директне преносе концерата, што кроз специјалне емисије – Хронике Егзита, заиста осете и доживе као да су заиста присутни на фестивалу... Омогућићемо им да завире и осете атмосферу током све четири вечери чак и у фестивалским просторима који нису доступни посетиоцима фестивала, попут бекстејџева и тонских проба“, каже Бранка Главоњић.

Будите уз Јавни сервис Србије и највећи музички фестивал у Европи!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару