Читај ми!

Сашка Јанкс: Жао ми је, али није ми жао

Сашка Јанкс кроз објаве на друштвеним мрежама већ данима врло вешто провоцира своје пратиоце, тако да још нико није открио ко је био инспирација за нови сингл под називом „Сори, нот сори“. Али је зато упутила врло јасну поруку мушкарцима и са осмехом поручила женама да онај прави увек дође.

Гостујући у Јутарњем програму Сашка Јанкс наводи да многи мисле како је она мистериозна и тајанствена зато што се јако мало зна о њеном приватном животу, тако да се поклоници њене музике увек питају из чега црпи инспирацију за своје песме. 

Сингл Сори, нот сори се за веома кратко време „завртео“ на радио станицама у земљи и региону и Сашка Јанкс са задовољством каже да је имала укључења широм региона, од Македоније, Босне и Херцеговине, до Црне Горе и свуда је наишла на добар пријем и драго јој је да је у целој овој ситуацији на неки начин успела да споји људе.

Признаје да је очекивала успех професионално, јер је цео тим који је радио на песми био свестан да има добар производ у рукама, а видели су и да људи из њиховог окружења који нису музичари јако добро реагују на песму.

Музику и текст песме потписује Сашка Јанкс, а сарадници су јој били, као и на претходној, Али, али..., Филип Џонатан, Владимир Јован и Никола Радивојевић. У споту се појављују њени сарадници и пријатељи међу којима је и Игор Симић.

„У споту се појављује у ствари екипа која је радила и на споту и на песми, а Игор Симић, мој пријатељ и мултиталентовани музичар је радио комплетан видео. У почетку је имао неку другу замисао, али сам га неким својим идејама замолила да крене у другом правцу, што је он такође извео перфектно“, додаје Сашка.

Осим тога, Сашка открива и да она и Игор Симић управо раде на заједничкој песми. Што се других планова тиче, с обзиром на ситуацију са пандемијом, за сада постоје само дугорочни и жеља да са песмама које су за ово време урадили изађу пред своју публику када се ситуација поправи, нада се с пролећа или почетком лета када се обави вакцинација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару