Читај ми!

Две нове песме Марка Луиса и два концерта у једном дану

Популарни музичар Марко Луис напокон ће одржати дуго очекивани концерт којим је у марту требало да заврши регионалну турнеју „Бескрај Tour by Barcaffe“. Због мера против ширења коронавируса, то ће бити изведено кроз два концерта у истом дану у Комбанк дворани. У сусрет наступима, Марко је објавио и два спота.

Трећа сезона концертног серијала Марка Луиса веома успешно је почела 2019. године, али је због пандемије у марту све стало.

После велике концертне паузе Марко ће се одужити својој верној публици тако што ће 8. новембра одржати чак два концерта у Комбанк дворани уз поштовање свих епидемиолошких мера. Тремини концерта су 18 часова и 20.30.

У сусрет концертима, Марко је издао чак два сингла. Први је сарадња са познатом светском групом „Чејнсмоукерс“.

Част да поново представља Србију на глобалном пројекту „Туборг опен“ кампањи, се показала као добитна комбинација јер је Маркова песма Поново, која се ослања на ритам хита Hope за кратко време освојила срца различитих генерација широм света.

Музику и аранмжман потисује Марко, а текст је писао Стихомир Клепић из сарајевског састава „Хелем нејсе“.

Паралелно Марко је обрадио познату песму из деведесетих година Хоћу с тобом да ђускам коју је отпевао Иван Гавриловић.

Ова обрада је изазвала масовно ђускање и прихваћена је изузетно позитивно. Марко је познат по томе да поред своје ауторске музике воли да обрађује песме и да им да неки нови дух и облик.

„Није било планирано да објавим у исто време две песме али се тако наместило. Мало ме је бринуло да не 'прогута' једна песма другу, али на сву срећу то није био случај. Мислим да је ипак био савршен тренутак за оба пројекта пред мој предстојећи концерт или боље да кажем предстојеће концерте“, рекао је Марко.

Према његовим речима, ова година је за свакога од нас веома тешка, пре свега психички.

„Одлучио сам да будем одговоран, али да се не закључам у кућу. Бројим дане до концерта и не могу да вам опишем то нестрпљење и срећу. Радујем се што ћу коначно изаћи на сцену и што ћу делити емоције, енергију, музику са својом публиком. Драго ми је што је партнер и овог концерта 'Баркафе' који подржава добру музику, културу, не само у Србији него и у читавом региону“, поручио је Марко који излазак албума Слобода најављеује за крај године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару