Читај ми!

Упркос свему, ПГП пуном паром припрема нова издања

После неколико месеци сна због мера за сузбијање ширења коронавируса, ПГП је поново отворио своје продавнице, а албуми бројних реномираних извођача сада ће коначно моћи да добију заслужену промоцију.

ПГП је од издавања албума Здравка Чолића почео повезивање региона и постала је пракса да у сарадњи са „Кроација рекордс“ објављује албуме уметника попут Бисере Велетанлић, Бајаге, Дејана Цукића, Артан Лили, Александре Радовић...

„Та пракса је довела до тога да сву ту музику квалитетних, реномираних аутора учинимо доступном свим људима широм региона и света. Најновији резултат сарадње са ‘Кроација рекордс’ је Бајагин албум Свет се мења који је промовисан прошле недеље“, истиче Тања Шикић, пи-ар ПГП-а.

Продавнице ПГП-а однедавно поново раде након што су били затворене више месеци због мера против ширења коронавируса. Осим продавнице на Зеленом венцу, ту је и РТС Клуб у Светогорској.

„Владимир Граић, као директор ПГП-а, успео је да изабере ауторе тако да може да се задовољи свачији укус. Љубитељи музике имају избор, а када имате избор онда вам је лакше и лепше, нарочито у овим временима када смо видели да коронавирус није успео да заустави музику“, каже Тања Шикић.

ПГП, као најстарији регионални дискограф који ће наредне године прославити 70 година од оснивања, труди се да иде у корак са временом и прати трендове, тако да су сва издања доступна на свим актуелним музичким платформама.

Претходних месеци су се људи из ПГП-а сетили неких издања аутора која су распродата, а нису се појавила нова.

„Верујем да ће људе одушевити троструки диск највећих хитова Ђорђа Марјановића, најлепше дечје песме Драгана Лаковића и многа друга издања. Љубитељи музике могу да изаберу много жанрова и извођача. Посебно смо поносни на бенд 'Драм', који је недавно освојио Награду ‘Милан Младеновић’, а предстоје и промоције гитарског дуа Младена Пецовића, нових албума Александре Радовић, Легенди, Артан Лили“, наводи Тања Шикић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару