Читај ми!

Погледајте вечерас Амиру, Леу, „Човека без слуха“ и КБО! на „Арсеналу 10“

Јубиларни „Арсенал 10“ обележили су претходних вечери надахнути онлајн наступи, без присуства публике, Амире Медуњанин, Лее Добричић, „КБО!“ и „Човека без слуха“. Одабране делове досадашњих наступа заинтересовани могу погледати у прегледу вечерас у 21 час, на званичној страни фестивала на Фејсбуку.

„Десет година 'Арсенал феста'. Онлајн издање нажалост, али ништа то не умањује љубав према музици и умјетности. Ту смо на моје огромно задовољство. Морамо се видјети и слиједеће године“, рекла је Амира Медуњанин током наступа са хармоникашем Мустафом Шантићем.

Фронтмен панк-рок бенда „Човек без слуха“ Мики Радојевић рекао је да му као великом заљубљенику у фестивал, на који је често долазио и као посетилац, „није постојала дилема да ли свирати без публике“, поручивши да треба да се „и даље гаји љубав према 'Арсеналу', јер то је нешто наше“.

„Ако претекнемо корону следећи 'Арсенал' мораће се звати 'Survivor Арсенал'. Ко преживи доћи ће. Надам се да ћемо преживети и сви певати I Will Survive пошто сам чуо да ће то бити химна 'Арсенала 11'“, рекао је фронтмен „КБО!“ Саша Вујић Вуја.

Ди-џеј дама Леа Добричић признаје да је чудно наступати само пред камерама и особљем фестивала пред празним Гарденом, пошто зна из ранијег искуства да „Арсенал“ „има супер енергију и публику“, али се нада да људи уживају даљински у наступима, у ишчекивању „Арсенала 11“.

„Арсенал фест 10“ биће настављен у понедељак 14. септембра свирком утицајног кантаутора Николе Врањковића, а следе духовити репери „Крушевац гето“ и млади музичар Кенди 15. септембра.

У завршници фестивала, 16. септембра, са Гарден бине у крагујевачкој „Заставиној башти“, публика може да прати култни састав „Канда, Коџа и Небојша“ и алтернативце „Ларску“.

Сви онлајн наступи могу се пратити од 21 час преко „Арсеналове“ званичне стране на Фејсбуку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару