Зашто од исландског представника на „Евросонгу“ сви траже "Jaja Ding Dong"

Судбину измишљених представника Исланда на „Евросонгу“ у америчкој комедији „Песма Евровизије: Прича ватрене саге“, чланове групе „Фајер сага“, протеклих недеља дели овогодишњи прави представник те земље на највећем музичком такмичењу Диди Фрејр – сви од њега траже "Jaja Ding Dong".

У филму Песма Евровизије: Прича ватрене саге, уместо евровизијских и других песама, Исланђани желе да чују само Jaja Ding Dong. Од Дадија Фрејра од како је филм стигао пред публику преко интернета стижу захтеви да изведе песму, али не само са Исланда већ из целог света. 

За разлику од „Фајер саге“, овогодишњи исландски представник на највећем музичком такмичењу песму Jaja Ding Dong, упркос бројним молбама и захтевима, извео је само једном.

На њихову срећу, извођење је на Јутјубу па га могу погледати небројено пута. 

Дади је на „Сонгвакепину“, исландском избору за националног представника на „Евросонгу", победио почетком године.

Иако је брзо постала фаворит, на евровизијску сцену песма Think About Things није стигла због коронавируса, али је врло брзо постала хит на Исланду, а њена заразна мелодија и забавна кореографија била је разонода многима у карантину.  

Филм Песма Евровизије: Прича ватрене саге (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) америчка је музичка комедија из 2020. године чији је режисер Дејвид Добкин и писци Вил Ферел и Ендру Стил. 

Филм прати исландске певаче Ларса Ериксонга и Сигрит Ериксдотир (Ферел и Рејчел Макадамс) којима је дата шанса да представљају своју земљу на „Песми Евровизије“.

Запажене улоге имају Пирс Броснан, Ден Стивенс и Деми Ловато.

Приказивање филма првобитно је било планирано за мај 2020. године како би се поклопило са такмичењем „Песма Евровизије 2020“.

Међутим, након што је овогодишњи „Евросонг“ отказан због пандемије коронавируса, филм је приказан месец дана касније, 26. јуна на Нетфликсу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару