Џенан Лончаревић поклања песму на Међународни дан пријатељства

На Међународни дан пријатељства, Џенан Лончаревић је обрадовао публику новом песмом и спотом јер их сматра својим пријатељима.

Мада је пандемија одложила многе наступе, концерте и снимања, Џенан Лончаревић верује да публика заслужује да музичари објављују нове песме.

Нова песма, Све моје љубави није типична балада, али је ипак емотивна, како каже гост Београдске хронике „џенановска“. Песму прати и необичан спот.

„Мало смо покушали да побегнемо од балада, што не значи да их неће бити у наредном периоду, али ово је нешто што су људи навикли од мене. То је поп-рок звук и емоције. Другачије не може“, каже Лончаревић.

У споту се појављује и Халид Бешлић, а радња спота готово верно представља како они у стварности настају. Али на крају се чује занимљива опаска, „Нема везе какав је спот, важно да је добра песма“.

Џенан истиче да су он и његов тим јако веровали у ову песму, посебно Марко Ђуришић Махони који је радио музику и аранжман са Емиром Зукићем, а Драган Брајовић Браја је написао текст.

„Ја нисам од оних који жели 68 милиона прегледа одједном, нити трчим за тим прегледима. Ја некако волим да људи чују песму, а ево, сада и да погледају неки занимљив спот“, додаје гост Београдске хронике.

На самом почетку пандемије Џенан Лончаревић је настојао да што више остане у додиру са својом публиком. Свирао је и певао своје хитове, обрађивао хитове других певача и све то објављивао на својим каналима и одржавао онлајн свирке уживо. Наглашава да је до садашње позиције у свом животу дошао захваљујујући музици и све што је радио током пандемије је било мотивисано осећајем дуга према људима који нису никада имали прилике да присуствују неком његовом наступу.

„И мени је време брже прошло, а мислим да сам и њима мало скратио и улепшао те ноћи када сам свирао недељом у 20:33“, наводи Лончаревић.

Време пандемије је искористио и да посети своје родно Пријепоље, а сада је поново у Београду и у Београдску хронику је дошао право из студија где је са својим бендом снимао нешто својих и туђих песама које ће убрзо објавити, најављује Лончаревић на крају гостовања у Београдској хроници.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару