„И-плеј“ у башти клуба „Фест“ 29. августа

Први пут након велике паузе, београдски алтернативни бенд „И-плеј“ публика ће моћи да чује и види уживо 29. августа у башти клуба „Фест“.

„Ево десила се могућност да пробамо да одржимо концерт и радујемо му се као никада до сада. Није лако живети овај живот 'на паузи' и баш због тога се надамо да ћемо успети да створимо посебну енергију у 'Фесту'.Недостајала нам је публика и овај предстојећи сусрет 29. августа ће стварно бити нестваран за све нас“, рекла је Маја Цветковић из „И-плеја“.

Београдска група истиче да је важно да у овом периоду сви будемо пажљиви.

„Молимо све који дођу на концерт да буду одговорни и према себи и према другима како би се овај догађај успешно одржао. Мислим да је свима већ јасно које су то мере које треба да се предузму“, нагласила је Маја.

Састав „И-плеј“ (E-Play) објавио је недавно свој први тзв. лирикс видео у каријери за песму Јапан са актуелног албума Слобода.

Тиме је свих седам песама са албума добило своје видео-форме: Срешћемо се неки други пут, Да будемо само добро, Пристаниште, Узми ми све, Шамарчина са поруком против насиља над женама; Слобода у коме се појављује симболично глумица Слобода Мићаловић (којој је то иначе био први музички спот у каријери) и сада Јапан.

Албум Слобода недавно је изашао и на винилу (у издању „Лонг плеја“, 2020).

Кратко описујући суштинско значење Слободе за њен бенд (у коме су и бубњар Горан Љубоја-Трут и гитариста Немања Велимировић), Маја истиче: „Важно је да будемо добро, слободни, да пристајемо само на оно што ми изаберемо као право решење и да нам могу узети све што имамо, али само не могу узети нас“.

Улазнице по цени од 1.000 динара у продаји су од 25.августа у клубу „Фест“ и у „Феликс шопу“ (ТЦ Сремска). 

И из клуба „Фест“ упућују апел да се поштују мере против ширења коронавируса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару