Трики 23. фебруара напокон у Београду

Легендарни трип-хоп музичар и продуцент Трики одржаће концерт 23. фебруара 2021. године у 21 час у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

Београдски концерт, претходно најављен за ово пролеће, а потом одложен због коронавируса, Трики ће одржати у оквиру европске турнеје поводом новог албума Fall to Pieces, који треба да се појави 4. септембра.

Нови албум недавно је најавио сингл Fall Please који поседује чудновату, уврнуту приступачност која је изненадила и самог његовог творца Трикија: „Са Fall Please успео сам да постигнем нешто што никад раније нисам био у стању, а то је да песму сви могу да осете, чак и људи који не познају моју музику. Ово је моја верзија поп музике. Овде сам се највише приближио прављену попа“.

Албум Fall to Pieces се у већини песама ослања на глас Марте Злаковске, коју је Трики открио на европској турнеји на којој је изненада пред први концерт остао без певачице. Како истиче, Марта је турнеју спасла од пропасти.

„Могу оценити кад је неко скроман и приземљен. Марту није брига да буде славна, само жели да пева“, објашњава Трики.

Након сарадње са култним бендом „Масив атак“, Трики је објавио деби соло албум Maxinquaye (1995), са хитовима као што су Aftermath, Ponderosa, Overcome и Black Steel, поставши светска звезда и један од најутицајнијих пионира трип хопа.

Трики је свој јединствени музички израз, препознатљив по вишеслојном, мрачном споју хип хопа, алтернативног рока и раге (ragga), наставио да развија на укупно 13 албума, од којих је последњи био Ununiform (2017).

Улазнице купљене за првобитан датум 29. априла остају важеће и није их потребно мењати. Уколико неко жели, може да добије новац назад од 1. септембра. Потребно је да се пошаље мејл на office@tickets.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару