Владимир Граић Граја: Ми живимо аналогни живот, а не дигитални

Владимир Граић Граја цео живот је у свету музике, а завршио је електротехнику. Аутор је великог броја песама, хитова, победник бројних музичких фестивала у земљи и иностранству.

Аутор песме Молитва, директор ПГП-а Владимир Граић Граја гостујући у Јутарњем програму РТС-а истакао је да је тренутак страшан, можда и црн, можда ће бити прегрубо ако тако кажем, није тренутак за музику, за забаву иако постоји она стара да у кризним тренутцима и тешком времену, треба дати народу 'хлеба и игара', па није баш тако.

„Мислим да смо сви ми као музички посленици у овој земљи, музичари дискографи, схватили тежину тренутка и није нам до песме. Што се каже док не изађемо на зелену грану, надајмо се да ће то бити скоро.Трпи индустрија, музичари остају без посла, нема свирки, нема концерата... Многи музичари су на жалост на ивици егзистенције, препознали смо тај тренутак и просто, тако је како је", рекао је Владимир грајић Граја.

„Што се тиче ПГП-а, ми смо на резервном положају, на некој 'Б' позицији, са мало више рада од куће. Битна издања су стављена по страни и неки планови су на жалост морали да се одложе, нису отказани, само су померени", истакао је Владимир Граић Граја.

Надам се да је ово само један пролазни период, наравно да је дигиталија, вирални маркетинг, Јутјуб и све то наша свакодневица и тек будућност. Ако ви правите концерте на дигиталним мрежама, то је алтернативни начин да дођете до публике, до гледалаца, да некога забавите, да можда нешто и зарадите, пошто је то ваш посао. Без тог правог контакта са публиком, то ипак није то. Ми живимо аналогни живот, а не дигитални.

Има ли издаваштва и продаје?

„Наравно, има, идемо у корак са ситуацијом, али дигитална продаја и онлајн продаја је нешто што је тренутно алтернатива физичкој продаји. Ми као ПГП имамо онлајн продају и сви који желе да купе неки производ ПГП-а, а не желе да иду у продавнице, које на жалост тренутно не раде, могу да оду на мала српска продавница. ком и тамо ће на подруту ртс продаја пронаћи све што их занима", закључио је Владимир Граић Граја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару