„Егзитов“ 20. рођендан биће највећа журка на свету

Робин Шулц, Амели Ленс, Паул Калкбренер, Борис Брејча, Артбат, Нина Кравиц, „Тејл оф ас“, „Блек кофи“ и „Офенбах“ предводе богат програм извођача који су потврдили долазак на велику прославу 20. рођендана „Егзита“, која ће бити одржана од 13. до 16. августа.

Две главне бине, Main stage и Денс арена, заједно са прогресивном електронском бином Но слип Нови Сад, у први талас укључили су имена која су управо на Тврђави имала своје историјске наступе.

Након што је у претходним годинама одушевио публику на најважнијим фестивалским бинама широм планете, премијерно на главну бину „Егзита“ стиже чувени Робин Шулц, кога ће пратити Бурак Јетер, ди-џеј Регард, Офенбах, као и творци друм'н'бејса и први „Егзитови“ хедлајнери са самих почетака фестивала склопљени у ексклузиван бек-ту-бек сет, Рони Сајз и ЛТЈ Букем потпомогнути Дајнамајт Ем-Сијем.

У мтс Денс арену, и ове године, долазе готово сва најважнија имена глобалне електронске сцене која предводе две највеће техно уметнице данашњице, Нина Кравиц и Амели Ленс, као и водећи светски продуцент познат по стадионским наступима за десетине хиљада људи, Паул Калкбренер. 

Уз њих ту су и Борис Брејча, „Блек кофи“ и Медуза, најузбудљивији ди-џеј тандеми данашњице „Тејл оф ас“С и „АРТБАТ“ и ексклузивни би-ту-би дуети, специјално за „Егзитов“ 20. рођендан, Денис Султа би-ту-би ди-џеј Тенис, те Дакс Џеј би-ту-би Кобосил.

НСНС бина представиће импресивну поставу коју чине 999999999 лајв, Франсоа Икс, Јулијана Хукстабл, Моносакарид, Марсел Детман те ВТСС и СПФДЈ у посебном бек-ту-бек сету.

Бас, као и на првом „Егзиту“, обожаваоци из целог региона спојиће се након изолације уз добро позната имена као што су „Лајбах“ и „Обојени програм“ који ће овом приликом обележити и 40 година свог рада, Масимо, „Гоблини“, „Буч Кесиди“, Марко Настић, Дејан Милићевић, Андру Мелер, Илија Ђоковић, Кристијан Молнар, „Спејс моушн“, „Афтер афер“, Лаг, Моносакарид и Боки.

У августу ће тако бити отворено најмање 20 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве, уз смањен укупно предвиђени број посетилаца, којима ће доступно бити преко 90 одсто од уобичајене површине фестивала. 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 31. јул 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару