„Арсенал фест“ овог лета у другом формату, могуће враћање карата

Планирани програм „Арсенал феста“ услед свима добро познате ситуације са глобалном пандемијом ковид 19 неће бити одржан у предвиђеном четвородневном термину овог јуна, већ је у припреми специјално издање „Арсенал феста 10“ овог лета у Крагујевцу које ће трајати месец дана.

У складу са безбедносним приликама и законским могућностима, пре свега водећи рачуна о здрављу посетилаца, намеравамо овог лета да у Крагујевцу приредимо програмски мало другачију прославу музике и уметности, поручују организатори.

Прилагођени „Арсенал фест 10“ биће одржан на месту „Гарден бине“, у прелепој Заставиној башти, где овог лета можемо очекивати низ значајних домаћих и регионалних извођача, уз наступе стенд-ап комичара, пројекције филмова, изложбе, књижевне вечери... Имена учесника и датуме, као и информацију о продаји улазница, саопштићемо ускоро.

„До последњег тренутка смо гајили наду да ћемо успети да ове године одржимо планирани програм фестивала, али смо на крају схватили да он може бити изводљив само ако га пребацимо за 23, 24, 25. и 26. јун 2021. године. Разлог су затворене границе, масовно отказивање и одлагање турнеја извођача широм света, међу којима се налази и неколико иностраних имена која чине окосницу нашег програма“, наводе организатори.

Извођаче који су били најављени за овај јун у Крагујевцу – „Сум 41“ (Sum 41), „Гогол Бордело“ (Gogol Bordello), Ингви Малмстин (Yngwie Malmsteen), „Стил корнерс“ (Still Corners), „Инер серкл“ (Inner Circle), „Дубиоза колектив“, Ђаиковски – очекујемо да ћемо ипак слушати и гледати на „Арсеналу“ 2021. године, пошто су преговори о томе у току и са већином је већ постигнут договор.

Посебно се интензивно преговара са бендом „Плацебо“ (Placebo) о неколико могућности, међу којима су наступ на Арсеналу 2021. године или можда самостални концерт у Србији, под окриљем „Арсенала“.

Већ купљене улазнице важе и за наредни „Арсенал фест“, могућ и повраћај новца

Купљене улазнице за претходно најављени програм важе за „Арсенал фест“ 2021. године и није их потребно мењати.

За оне који желе, повраћај улазница креће од 1. јула:

– Улазнице купљене онлине - послати имејл на office@tickets.rs
– Улазнице купљене на „Тикет вижон“ продајним местима - враћање на благајни „Штарк арене“.
– Улазнице купљене на „Тикет вижон“ продајним местима ван Београда - послати имејл на office@tickets.rs, уз приложену слику купљених улазница.
– Улазнице купљене у Крагујевцу враћају се у Дому омладине и „Да Гама травелу“.

среда, 31. јул 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару