Дејвид Гета у Мајамију уживо на „Егзит ТВ“ за васкршње празнике

Број људи који из целог света прате специјални „Егзит ТВ програм“ расте из дана у дан, па су тако снимке необјављених наступа из дводеценијске историје фестивала погледали милиони људи. Улазећи у четврту недељу, „Егзит ТВ“ још више појачава темпо уз нове премијере, а у суботу доноси и праву глобалну сензацију – директан пренос специјалног наступа једне од највећих музичких звезда данашњице, Дејвида Гете. Стижу још и „Атомс фор пис“, Зиги Марли, Крис Либинг.

Популарни Француз, миљеник публике на Петроварадинској тврђави, Дејвид Гета одлучио се на један несвакидашњи подухват и пронашао локацију у Мајамију са које ће да наступа за публику окупљену на прозорима и балконима, док ће обожаваоци широм света имати прилику да учествују у овом интерактивном наступу кроз видео-укључења и поруке.

Парижанин са „Егзитом“ гаји специјалан однос и повезаност још од првог наступа на самом почетку карије пре готово петнаест година, а овог пута удружили су снаге у заједничкој поруци #UnitedAtHome.

Петак ће овога пута бити резервисан за пренос наступа супергрупе „Атомс фор пис“ из 2013. године, те ће фестивалска публика поново имати прилику да ужива у скоро двочасовном концерту електронске експерименталне музике, док ће понедељак обележити реге икона модерног доба Зиги Марли, син чувеног Боба Марлија.

Зиги је на „Егзиту“ наступио 2018. године, а његов тим је специјално поводом овог емитовања послао поруку како им је наступ на „Егзиту“ један од омиљених и како једва чекају да се врате.

Вечерас је пред нама „техно четвртак“ и премијера наступа једног од најиновативнијих техно ди-џејева, Криса Либинга и магична атмосфера коју је направио у Денс арени 2015. године, док ће Exit HomeStream ове суботе од 17 часова преузети хаус минималиста Руни, а вечерњи термин од 20.20 сплитски техно мајстор DJ Jock, један од омиљених младих продуцената великог Карла Кокса.

Управо овај британски генијалац и „Грин велвет“ сами бележе готово милион прегледа на недавно приказаном дуо-наступу из 2009. године, а гледаоци „Егзит ТВ програма“ у протекле три недеље имали су прилику да уживају у екслузивним и премијерним наступима који су обележили двадесет година дугу традицију фестивала.

Баш попут „Егзита“, и програм је био жанровски разноврстан, а у њему су се нашли снимци наступа звезда као што су „Моторхед“, „Мигос“, Џон Њуман, „Фејтлес“, Нина Кравиц, Том Одел, Бајага и „Инструктори“, те бројни други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 31. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару