„Неозбиљни песимисти“ бесплатно паметују 6. марта у „Транзиту“

Антиглобал етно панкери „Неозбиљни песимисти“ актуелни албум "Паметовање из провинције" промовисаће у Београду специјалним клупским концертом 6. марта у 23 сата у Транзит Бару, уз слободан улаз за фанове.

Песимисти ће Београђане подсетити и на бројне старе песме, поред нових, од којих су се издвојиле синглови и спотови Као да нема, Бежим из бенде, Судбина и Тотална деморализација. Улаз на концерт Неозбиљних песимиста 6. марта од 23:00 је бесплатан за посетиоце.

Драга београдска публико дођите шестог марта у „Транзит“, да после дужег времена стрпљивог чекања чујете „Песимисте“ са старом енергијом, новим песмама и многим изненађењима. Моћи ћете да слушате песме о нашој стварности, а да вам то нико не забрани, али ћете и поред тих мрачних прича сигурно отићи кући са осмехом на лицу и пуни позитивне енергије.

„Вече шестог марта проведите са нама уз наше паметовање из провинције“, рекао је фронтмен групе Игор Олујић.

Паметовање из провинције је ангажовани албум са ставом, чијих 11 песама говоре о горким и тешким темама које нас окружују, као што су одлазак из државе, корупција, неписмени политичари, недостатак институција, ријалити програми...а све је запаковано у препознатљиву веселу и полетну музику „Неозбиљних песимиста“.

Албум бенда из Сомбора објавила је крајем 2019. године промотерска кућа „Лонг Плеј“ на ЦД-у, Јутјубу и дигиталним плаформама. 

„Ко је слушао наше раније албуме, 'Нека буде што бити не може' (2010) и 'Омладинци куд' сте пошли' (2012), може да закључи да је то то, али опет другачије. Мислим да су текстови на овом албуму ти који праве разлику, конкретнији су директнији и реалније описују наше окружење. Значајан помак је урађен и у продукцијском смислу, гитаре су јаче и дисторзије присутније него до сад“, објашњава Олујић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 07. септембар 2024.
30° C

Коментари

Juga
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Trudnoca
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу
Pun mesec
Како Месец утиче на физичко и ментално здравље
Mirjana
Преминуо Игор Холодков
Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару