„Ничим изазван“ 25. априла у Комбанк дворани

Добитници „МТВ“ награде и предводници модерне балканске поп-рок сцене, бенд „Ничим изазван“, одржаће велики самостални концерт 25. априла у Комбанк дворани.

После веома успешних концерата "Double date", које су одржавали последњих пет година, момци из бенда „Ничим изазван“, су одлучили да се преселе у једну од најотменијих сала у граду.

Синглом Хајде дођи да поправиш ствари, који су објавили у октобру прошле године, најавили су рад на четвртом студијском албуму, а ускоро ће објавити још две песме које ће публику припремити за концерт. И нове песме ће носити препознатљиву енергију бенда, а хитове О теби, Тридесет, Рекла је, Пусти љубав ће на концерту сигурно певати на бис.

„После бројних наступа на фестивалима у земљи и региону, ове године ћемо одржати велике самосталне концерте у Загребу и Београду. За ове наступе се посебно припремамо и верујемо да ће публика заиста уживати. У Комбанк дворани ће на бини бити 16 музичара, јер ће нам се поред пратећих вокала придружити и гудачи, дувачи и перкусије. По први пут ћемо наступити у овом броју. Осим музичара, подршку ће нам дати и колеге са којима смо снимили дуете“, поручују чланови бенда „Ничим изазван“.

Свака њихова песма је другачија, али има препознатљиву црту. Том карактеристичном звуку је допринео и сарајевски продуцент Ђани Перван, некадашњи бубњар састава „Лету Штуке“ и оркестра Дарка Рундека, са којим сарађују од прве песме.

Млади момци из Врбаса и Београда окупили су се да дечачки стварају музику, а за осам година заузели су високу позицију на музичком небу региона. Први албум су објавили 2014. године, а последњи албум „Аурора“ је до сада најозбиљнији подухват бенда и у песмама на том албуму се нашло све оно што су њихове руке и гласови научили претходних година.

Ово ће бити први београдски наступ бенда у простору са местима за седење и чланови бенда најављују највећи и најлепши концерт до сада. Карте се могу купити онлине и на свим продајним местима тикетс.рс, као и на билетарници Комбанк дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 01. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару