Водећи светски ди-џеј Mартин Гaрикс, предводи програм седмог "Sea Dance" фестивала

Мартин Гарикс, троструки добитник титуле за најбољег светског ди-џеја, предводиће програм седмог "Sea Dance" фестивала, на који стиже уз аудио-визуелни спектакл какав је публика до сада могла да види само на највећим светским фестивалима, као што су "Tomorrowland", "Coachela", „Eгзит“, "Ultra" и други.

Колико је Гарикс својом појавом уздрмао саме темеље музичке индустрије, говори податак да је са само 23 године најбоље рангиран светски ди-џеј у протеклој деценији, те чињеница да иза себе има чак 60 милиона фанова, 19 престижних музичких награда, као и 69 синглова који заједно премашују 10 милијарди стримова.

Водећи светски извођачи попут Ријане, Џастина Бибера и Дуа Липе, утркују се да сарађују са њим, док га је чувени магазин Форбс прогласио једним од најутицајнијих светских личности које имају испод 30 година.

Поред наступа на Зимским олимпијским играма 2018. године, ове године је изабран и за аутора званичне химне Европског првенства у фудбалу УЕФА ЕУРО 2020.

Након што је Гета лествицу "Sea Dance" спектакла поставио веома високо, Гарикс је данас практично једини у свету који може да је не само дохвати, већ и додатно подигне, барем ако је судити по моћним продукцијским нацртима које је његов тим припремио у сарадњи са „Егзитом“.

То потврђује и податак да је у званичној "Sea Dance" фестивалској анкети освојио уверљиво прво место, са чак двоструко више гласова од другопласираног извођача, што је до сада незабележено у историји свих „Егзитових“ фестивала. 

Публику из преко 40 земаља света окупљену од 28. до 30. августа на фантастичној будванској плажи Буљарица у Црној Гори, очекује несумњиво музички догађај године, и то у новој ери у коју је претходне године упловио фестивал "Sea Dance", данас један од највећих музичких догађаја на целом Медитерану.

Међу вртоглавих 19 музичких награда, налазе се и две „МТВ ЕМА“ награде, два "MTV Millenial Awards"  признања, "International Dance Music Award"  за најбољег мушког извођача, док му је магазин "GQ" доделио титулу "Man of Today".

Гитару свира од осме године, а кроз њу је стекао бројна музичка знања која користи у писању песама.

У петак, 14. фебруара, стиже и веома ограничен контингент првих и најповољнијих улазница за нови "Sea Dance"  по „поклон“ цени од само 2.390 динара, која ће бити актуелна само 24 сата, односно до истека залиха. Улазнице ће моћи да се купе путем сајта seadancefestival.me или у продајној мрежи Gigs Tix широм Србије. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 01. август 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару