"Central Dance Event 2020" – одбројавање почиње

Седмо издање петодневног "Central Dance Event" новогодишњег маратона, који се одржава у Хангару у Луци Београд, почиње у петак, 27. децембра.

Носилац нултог дана фестивала је међународна дип тек хаус звезда Hot Since 82. Један је од добитника DJ Awards-a, на првом је месту листе најбољих ток хаус ди-џејева и међу номинованима за продуцента године на "Electronic Music Awards". Овог лета је објавио други албум.

„Кад год дођем у Србију, људи су изузетно срдачни и дочекају ме раширених руку. Када је реч о наступу, биће сигурно свежих издања са мог 'Knee Deep in Sound lejbl'. Иако увек, неколико дана пред шоу имам идеју шта ћу пуштати, када станем за ди-џеј пулт, - све то падне у воду. Увек пуштам музику за публику и простор у ком се налазимо и волим када осетим шта људи у том тренутку желе да чују“, поручио је Hot Since 82.

Домаћу подршку ће му пружити Andrew Meller, продуцент, тројац IDQ и представник млађе генерације Roxa.

У суботу, 28. децембра, у сарадњи са Apgrade-om, наступа техно пионир Chris Liebing, који је за 25 година рада постао синоним за савремени техно звук.

Друштво ће му правити млада звезда Илија Ђоковић, техно ветеран Mark Wee и представник млађе генерације ди-џеј Kid Kimi. 

У недељу 29. децембра, звезде вечери су италијанка Deborah De Luca, ди-џеј и светски популарни двојац ARTBAT.

„Радујемо се да са публиком поделимо сву нашу енергију. Можете очекивати доста нове ARTBAT музике премијерно. Пошто нам је ови први наступ у Србији, веома смо узбуђени јер коначно долазимо и спремни смо за ново искуство. Слушајте пажљиво и припремите своје плесне ципеле. Вече ће бити препуно среће и задовољства“, поручили су из ARTBAT-а. 

За загревање те вечери биће задужен Coeus, од скоро део екипе "Afterlife" коју пореводе "Tale Of Us".

Белгијска техно ди-џеј звезда Charlotte de Witte, враћа се на "Central Dance Event" у понедељак 30. децембра.  Придружиће јој се Леа Добричић, са својим специјалним повратничким сетом, мајстор за винилима Flooder, и Никола Михаиловић, познат по специфичној фузији хаус и техно звука. 

За провод у најлуђој ноћи задужен је Тига, аутентични ди-џеј и харизматични вокалиста.

Његов резиме укључује хитове попут Sunglasses At Night, Pleasure From The Bass, You Gonna Want Me, Hot In Herre, Ocean Drive, Louder Than A Bomb, Bugatti...

„Веома сам срећан што ћу крај ове године и декаде провести у Београду, граду у којем сам имао неке од најневероватнијих журки током свих ових година, од прве посете раних 2000-тих у Барутани, па до последње посете 2018. Волим ваш град и спреман сам да ову деценију приведем крају како доликује – са стилом“, изјавио је Тига. 

Уз њега наступа легенда домаће сцене Марко Настић као и Марко Милосављевић, страствени колекционар плоча и један од најпознатијих ди-џејева на нашим просторима. Наступају и Bokee, један од ветерана наше сцене и тандем "Wise D & Kobe".

Комплети, дводневне и једнодневне улазнице (регуларне и ВИП) у продаји су на Cooltix онлајн платформи и на мрежама Gigs Tix и Ticket Vision.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 02. август 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару