Северина: Могу да се пресвучем за два минута

Концерт Северине Којић одржава се у суботу, 23. новембра, у београдској Штарк арени. Певачица поручује да је, после двомесечних припрема, за наступ све спремно.

Упркос томе што се, како Северина каже, са најавом концерта и продајом карата кренуло касно, Арена је распродата.

„Београд је посебан, љубав између мене и Београда је лепа, ово је мој трећи наступ у Арени. Трећа срећа – ова ће бити најбоља“, рекла је, гостујући у Београдској хроници, популарна Севе.

Када је реч о програму концерта, каже да ће се наступ у Београду од осталих разликовати по избору песмама, али да „суштина остаје иста“.

„Биће неких 'сценаристичких ствари', нешто што су као неки мали трикови или као магија, али оно што је исто и што је највећа магија то је када људи певају са вама на концерту. Ја почнем да певам, они заврше, као да ја и не треба да будем на концерту“, објаснила је певачица чија турнеја носи име Магична бајка за све генерације.

Додала је да су нове песме, на концертима подједнако добро прихваћене као и оне које су постале хитови, или као познате песме с почетка каријере, што ју је, признаје, мало изненадило.

Говорећи о избору песама које, док припрема албум, одлучује да сними, Северина не пропушта прилику да каже да је у томе важна улога њеног супруга Игора.

„Он је син певача, од малена слуша демо-снимке и има ту жицу, тако да, рецимо, музику за песму Имаш право је слушао месец дана и онда ми рекао да је пошаљем Марини (Туцаковић), и Марина је написала одмах сутрадан текст", испричала је певачица.

За почетак – Отрове

Иако се сматрало да ће то бити изненађење, Северина је открила да концерт у суботу отвара песмом Отрове.

„Кад имате добар репертоар, мислим да је најважнија динамика у концерту. То је као добра књига или добар филм. Филм треба да има добар почетак да би привукао публику, следи разрада и онда крај који мора бити добар. Наш крај је добар, наш крај је хепиенд“, сигурна је Северина.

Концерт је динамичан и иза сцене, па тако певачица каже да некада, између две нумере, има свега два до два и по минута за пресвлачење, што, како тврди, без проблема постиже, јер увек има доста проба, уз добру екипу сарадника.

„Сви су професионалци, и све штима у секунди. Мислим да смо стварно направили нешто лепо за људе. Концерт обично траје два и по сата, али мислим да ћемо у Београду трајати дуже, јер сам додала неке песме, а и некако ћемо заборавити све друге и политичке теме“, најавила је Северина коју, после Београда, очекује и публика у Љубљани, Загребу, Скопљу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 02. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару