Соник, Александра Стан, С.А.Р.С. и Цоби звезде другог „Ентер“ фестивала

Друго издање „Ентер“ фестивала, који почиње вечерас у Топчидерском парку свим посетиоцима током три дана донеће богат и разноврстан музички програм, уз иностране и домаће звезде као што су Соник, Александра Стан, Сара Јо, С.А.Р.С, „Генерација 5“, „Мортал комбат“, Цоби, Газда Паја, Вук Моб и многи други. Као и прошле године, улаз на фестивал је бесплатан.

Већ вечерас нас очекује наступ славне британске звезде Соник, власнице награде Брит за најбољег женског извођача, коју памтимо по хитовима као што су Sky, Alive и It Feels So Good, који су обележили читаву једну декаду у београдским клубовима и на радио-станицама.

Пре ње на бини ће се наћи румунска поп певачица Александра Стан, за чији вртоглав успех је заслужан хит Mr Saxobeat, који се нашао на многим топ-листама.

„Веома сам узбуђена јер ћу напокон упознати своје обожаваоце. Иако први пут наступам у вашем граду, већ осећам неку врсту повезаности, будући да смо такорећи комшије. Веома сам срећна јер се фестивал одржава у оваквом амбијенту, у природи. Спремам и једно лепо изненађење за београдску публику и посетиоце фестивала – премијерно ћу отпевати свој нови сингл I Think I Love It, који још није објављен. Једва чекам да вас упознам“, поручила је румунска певачица.

Соник и Александри Стан на отварању фестивала придружиће се Сара Јо – српска поп певачица, учесница Првог гласа Србије и „Песме Евровизије“, Ангелина – уметница чаробног гласа која осваја наше просторе, као и Рика – британска тинејџ звезда у успону којој предвиђају блиставу каријеру.

У петак, 28. јуна ће се међу главним звездама наћи група С.А.Р.С, која је после дужег периода поново пред домаћом публиком.

„Много се радујемо овом наступу и обећавамо публици сјајан провод. Очекујте и премијерно извођење неких песама са нашег новог студијског албума под називом Глава, који ће угледати светлост дана почетком јула месеца“, истичу Сарсовци.

Исте вечери, чувена „Генерација 5“, која се већ дуже време спрема да обележи више од четири
деценије постојања, својим обожаваоцима поручује да ће на Ентер фестивалу извести неке новије песме и све старе популарне хитове, а да их ускоро чека и концерт поводом прославе јубилеја.

Љубитељи рок звука ће, такође, у петак моћи да чују и наступе бендова као што су „Мортал комбат“, „Исказ“, НБГ, „Кика“, „Војд ин“, „Појнт бленк“ и други.

Последње вече фестивала, у суботу 29. јуна, посвећено је реп музици и најактуелнијим извођачима овог популарног правца, као што су Цоби – један од најпознатијих музичара, аранжера, продуцената и текстописаца, познати српски репер Газда Паја и Ем-Си, Вук Моб, Сурил, Мили, Ђексон, Ђанс, Фокс и многе друге треп звезде.

Партнер фестивала је Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ), док су покровитељи и ове године Градска општина Савски венац и Град Београд.

Осим бесплатног улаза, за публику ће бити организован и бесплатан превоз до Топчидерског парка – линије „Ентер 1“ и „Ентер 2“, које ће саобраћати на 30 минута, од Центра „Сава“ и са Трга републике.

Информације о фестивалу могу се пронаћи на сајта enterfestival.org, као и преко Фејсбука и Инстаграма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 04. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару