„Крушевац гето“ у „Барутани“ 14. јуна

Хумористични реп састав „Крушевац гето“ ће се у петак 14. јуна по први пут представити београдској публици, на бини клуба „Барутана“ на Калемегдану, у оквиру своје летње турнеје, после веома успешних наступа у Нишу, Крагујевцу, Јагодини и Параћину.

Кроз своје песме, овај двојац описује свакодневне догађаје на врло креативан и занимљив начин. Задобили су велику популарност захваљујући скечевима кроз које обрађују разне животне ситуације, те ће њихов први наступ у Београду бити комбинација концерта и стенд-ап-а. 

„Крушевац гето“ ће те вечери извести како старе хитове, тако и нове нумере са последњег албума Снежана и по први пут у својој каријери, свој начин хумора пренеће и на публику престонице.

Њихови интересантни и духовити скечеви које у видео формату објављују на друштвеним мрежама, свакако ће бити неизоставни део њиховог наступа. Обичан, неполитички и невулгарни хумор је свакако оно по чему су препознатљиви.

Пред свој деби наступ у Београду, публици поручују: „Наша идеја, да људима представимо кроз сатиру обичан живот једног Крушевљанина уродила је плодом. Сада је пред нама круцијални моменат где ћемо се представити и београдском делу публике. Ово је за нас врло узбудљиво и занимљиво искуство јер никада до сада нисмо наступали на великој сцени. Очекујемо добру журку и енергију и биће нам драго ако људи оду са концерта насмејани и пуни утисака. Овај концерт желимо да памтимо као наш највећи и најважнији“.

Аутентични, сатирични стил 

Двојац је за девет година каријере снимио више од 25 песама и један албум.

„Ми нисмо класични станд-ап комичари, ми смо, укратко речено комеди рап састав који, између својих нумера, разговара са публиком на духовит начин, препричава занимљиве догодовштине, ситуације, штосеве и шале. Све је фристајл... Једва чекамо овај концерт, тачније чекамо га целога живота. Дођите да се забавимо“, позива публику „Крушевац гето“.

Група „Крушевац гето“ настала је у 2011. године. Прва песма коју су објавили носи назив по коме је касније група и добила име - „Крушевац Гето". Потом су се низали хитови Идемо на море, Београђанка, Љубав испред Дуома, док су данас су јако популарни и скечеви овог састава, који се односе на свакодневицу обичног Крушевљанина.

Прошлогодишњи албум Снежана упознао је ширу публику са аутентичним и сатиричним стилом крушевачког двојца. После Београда очекују их бројни наступи и фестивали широм земље и региона, а у току је и сарадња са Крушевачким позориштем.

Улазнице за наступ налазе се у продаји на продајним мрежама Ticketvision и Gigstix по цени од 400 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 05. август 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару