Лена Ковачевић и Марко Луис на првом фестивалу "Wine Garden"

Нова манифестација "Wine Garden" одржаће се 15. и 16. јуна у амбијенту Ботаничке баште, у једном од најлепших простора центра Београда. Ботаничка башта ће по први пут отворити своја врата за одржавање једног овако атрактивног догађаја.

У складу са изузетним окружењем и атмосфером коју, у летњим данима, пружа ова дивна зелена оаза, у срцe Београда стиже и карневалски дух палићког Винског маратона, концерти, врхунска вина, пробрани сиреви, винске радионице, трке у котрљању буради и још прегршт добре забаве, уз музику и гастрономске специјалитете.

Врата Ботаничке баште ће бити отворена за све посетиоце у периоду од 14 до 22 часа, а посетиоци ће бити у прилици да уживају у бројним и неуобичајеним садржајима. У централном делу баште биће изложена врхунска вина, која ће посетиоци моћи бесплатно да дегустирају уз лагану шетњу кроз башту.

Служиће се пробрани сиреви и други укусни залогаји, а у току дана ће бити организоване и интересантне винске радионице, филмске промоције...

Након многобројних наступа у Србији и иностранству, најављеног албума и успешних синглова Кафе и Дубине, у суботу 15. јуна од 20 часова, концерт ће одржати Лена Ковачевић. Певаће хитове домаће и светске музичке сцене.

„Драги пријатељи, добродошли на рајско острво у срцу града, где вас чека фантастична атмосфера и разноврстан музички репертоар који вас неће оставити равнодушним“, поручује Лена.

У недељу 16. јуна, од 20 часова, концерт ће одржати млади, све популарнији балкан-соул аутор, Марко Луис.

Његова музика је комбинација модерних и традиционалних звукова, а његов печат су труба и дувачки инструменти.

„Наступи у Београду су за мене увек нешто посебно! Овде је све почело и овде живим! Трудим се да, када наступам у Београду, то буде неки леп повод и разлог за дружење. Нисам ни сањао да ћу добити прилику да наступим у амбијенту Ботаничке баште. Зато се посебно радујем и са нестрпљењем ишчекујем да поделим своју музику са публиком“, рекао је Марко.

Карте се могу купити преко продајних мрежа ticket.rs. Цена карте је 1.000 динара по дану, а улазнице укључују све дневне програме и вечерњe концертe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару