„Ајсберн“, „Атеист реп“ и Војко Врућина на главној бини „Бир феста“

Бендови „Ајсберн“, „Атееист реп“ и репер Војко Врућина наступиће на главној бини „Бир феста“, који ће по 17. пут бити одржан на Ушћу.

Београдски пацифистички хардкор-панк-реге бенд „Ајсберн“ ће, у петак, 16. августа, после 13 година наступити на „Бир фесту“, а по први пут пред публиком на Ушћу. У марту су, пред више хиљада људи, одржали повратнички концерт, којим су обележили 20 година од првог студијског албума и тако се вратили на велика врата музичке сцене Србије и региона.

Поново су снимили неколико старих песама, као и спот за нумеру War Control, а припремају и нове песме.

„Радујемо се што ћемо наступати на 'Бир фесту' који је дефинитивно прерастао у фестивал који хиљаде људи жељно ишчекује сваке године, како због квалитета уноса течности у
организам, тако и због квалитета музичког програма који из године у годину постаје све
бољи“, рекао је фронтмен групе Немања Којић Којот.

Истог дана са главне бине ће се чути и одличан реп у последње време веома популарног сплитског репера Војка Врућина, који је познат по свом раду у бендовима „Дјечаци“ и „Киша метака“, а прошле године је успешно започео и соло каријеру.

Његови први соло синглови Зови човика, Паста италиана и Не може имају милионе прегледа на Јутјубу, а сви се налазе на албуму првенцу Војко.

У суботу 17. августа публику на Ушћу очекује и жестока свирка култног панк-рок
бенда „Атеист реп“, који ове године обележава 30 година рада. Познати по саркастичном хумору универзално потребном и применљивом на овим просторима, годинама свирају на свим значајним фестивалима у региону, а по четврти пут на београдском фестивалу пива.

„Посебно задовољство ће нам бити да изађемо поново на бину највећег балканског пивског фестивала, овог пута у оквиру турнеје током које обележавамо 30 година континуираног рада бенда. Публици ћемо испоручити сет-листу највећих хитова из свих периода нашег стваралаштва“, истакао је певач групе Александар Попов, познат и као доктор Поп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару