Краљ Ибице, Младен Соломун стиже на „Егзит“

Најпопуларнији светски музичар пореклом са ових простора, Младен Соломун, популарни шеф хаусе сцене, ове године стиже на фестивал „Егзит“ у свом чувеном „+1“ формату уз истоимену журку с којом је освојио обожаваоце који из целог света долазе да га слушају на Ибици.

Краљ Ибице, Младен Соломун стиже на „Егзит“ Краљ Ибице, Младен Соломун стиже на „Егзит“

Вест да је Карл Кокс први објавио свој повратак на један од највећих светских рејвова на отвореном, одјекнула је широм света, а њему су се убрзо придружиле и све водеће електронске звезде данашњице Паул Калкбренер, Амели Ленс, Масио Плекс, Џеф Милс, Шарлот де Вит, Пеги Гоу, Дакс Џеј, Моника Крус, Адриатик, Сатори, Јоханес Брехт и бројни други.

Ову „галактичку“ поставу комплетираће и Младен Соломун.

Крајње специфичне „Соломун +1“ журке у чувеном клубу "Pacha" сматрају се тренутно најпопуларнијим на шпанском острву, најважнијој светској дестинацији за ноћни провод, а формат у којем Младен сваке недеље позива једног специјалног госта да са њим наступа целу ноћ, показао се као пун погодак.

Дух Ибице, којом лежерно влада већ годинама уназад, на „Егзит“ доноси уз помоћ не једног, већ два госта за ову специјалну прилику.

На Петроварадинској тврђави придружиће му се водећи светски дуо данашње техно и хаусе сцене „Тејл оф ас“, који му увек гостују у самој завршници „Соломун +1“ сезоне, баш као и он у финалу њиховог серијала "Afterlife" журки, због чега су многи управо овај „бек ту бек“ пар прогласили за тренутно најтраженији на свету.

Овај ударни трио 6. јула (субота) „преузеће“ команду над гигантском позорницом на чак шест сати, и то прво засебно, а потом и у заједничком, двосатном наступу.

Карм и Матео неповратно су освојили клупску сцену нумерама као што су Another Earth, Northern Star, Monument и друге, али и са једном од најпопуларнијих етикета у последњих неколико година.

Поред локација као што су Мајами, Њујорк, Париз, Тулум и наравно, Ибица, на ексклузивној мапи од ове године налази се и Нови Сад као дом „Егзита“, музичког фестивала за који је Соломун рекао да му је „једна од најбољих ствари коју је у животу доживео“.

Свој поход на светски врх, Соломун је почео, између осталог, управо на „Егзиту“ још 2010. године када је први пут наступио у увек посебном завршном термину у раним јутарњим часовима.

Нераскидива повезаност с фестивалом на Петроварадинској тврђави потврђена је и прошле године, када је препуној Арени испоручио крајње инспирисан сет, потврђујући свој статус једног од савремених резидената „Егзита“, те га је публика овацијама навела да наступ продужи још пола сата.

Петроварадинску тврђаву на наредном издању фестивала, од 4. до 7. јула, походиће нека од најактуелнијих имена, али и живе легенде светске музичке сцене, међу којима су рок титани „Кјур“, те „Грета ван Флит“, поменути Карл Кокс, Скепта, Димитри Вегас и Лајк Мајк, Ди-џеј Снејк, „Лост фреквенсиз“, IAMDDB, Софи Такер, Том Вокер, поменути Масио Плекс, Тарја Турунен, „Атеист реп, „Тотал кејос“, као и друга велика имена која ће бити објављена у наредним недељама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 06. август 2024.
21° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару